OSTAVILA GA I UDALA SE ZA DRUGOG: Snimak čuvenog glumca dok GLEDA ŽENU koja ga je slomila KAKO SE LJUBI SA DRUGIM kida dušu VIDEO
Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

nije mu bilo svejedno

OSTAVILA GA I UDALA SE ZA DRUGOG: Snimak čuvenog glumca dok GLEDA ŽENU koja ga je slomila KAKO SE LJUBI SA DRUGIM kida dušu VIDEO

Pop kultura -

Javni događaji su prilika da vidimo na okupu zvezde koje najradije ne bi delile prostor. Tako je Met Gala ove godine okupila brojne ličnosti iz sveta šoubiza među kojima su i bivši partneri.

Nedavno je na mrežama isplivao snimak Edrijena Brodija sa crvenoh tepiha, koji je mnoge rastužio. On je tada ugledao bivšu devojku Elsu Pataki i njenog supruga Krisa Hemsvorta, a iako je njegov pogled trajao svega sekundu ili dve, činilo se kao da je u isti stalo mnogo tuge i žala.

Iako nije zvanično potvrđeno da li ovaj snimak zaista prikazuje slavnog glumca baš u trenu kada je video Elsu u zagrljaju drugog muškarca, ili je reč o fotomontaži, mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da je ovo zaista Brodijeva reakcija u datom momentu.

Edrijen Brodi
foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Ono što dodatno potvrđuje ove teorije je i činjenica da su slavni glumci pozirali sa partnerima na svega par metara. Edrijen je bio u društvu devojke Džordžine Čapman, a Elsa sa suprugom.

Varala svakog i lomila srca pa se skrasila

Španska glumica i manekenka Elsa Pataki i njen suprug, glumac Kris Hemsvort žive u srećnom braku.

"Smešno mi je što nas ljudi smatraju savršenim parom. Nema šanse da smo savršeni. Bilo je uspona i padova, a i dalje nastavljamo da radimo na svojoj vezu.", izjavila je ona.

Elsa i Kris venčali su se nakon samo tri meseca veze, što je iznenadilo sve. Danas su ponosni roditelji 12-godišnje Indije Rose i 10-godišnjih blizanaca Saše i Tristana.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track