ZVALI SU JE NOVOM PAMELOM ANDERSOM, A SADA SE OSUŠILA KAO GRANA: Paparaci uhvatili slavnu manekenku na plaži, fotografije ŠOKIRALE
Foto: Profimedia

ZVALI SU JE NOVOM PAMELOM ANDERSOM, A SADA SE OSUŠILA KAO GRANA: Paparaci uhvatili slavnu manekenku na plaži, fotografije ŠOKIRALE

Pop kultura -

Manekenka Šarlot Mekini (30) nedavno je uživala na plaži u Majamiju, a paparaci nisu propustili priliku da je uhvate u trenucima predaha. Ona je paradirala plažom u modernom, minijaturnom bikiniju sa cvetnim printom, a pažnju je, po običaju, privukao njen raskošni dekolte.

Podsetimo, Šarlot Mekini se proslavila upravo zahvaljujući zanosnim oblinama, a bujne grudi otvorile su joj vrata u svet modelinga. Svojevremeno je bila toliko popularna, da je 2017. godine, proglašena najlepšom plavušom na svetu, a brendovi donjeg veša i kupaćih kostima praktično su se "otimali" o nju.

Šarlot Mekini
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oduvek su je krasile vitka figura i prirodno velike grudi i, što je retkost u svetu modelinga, pa otud i pomama za njom. U periodu od 2015. do 2018. godine, bila je na vrhuncu karijere, a muškarci su je često zvali i "novom Pamelom Anderson". Uporedo sa probojem u svetu mode, okušala se i u glumačkim vodama, pa se 2017. godine pojavila u filmu "Čuvari plaže".

No, karijera gospođice Mekini otada stagnira, iako se i dalje aktivno bavi i glumom i manekenstvom, a ona nikada nije uspela da dosegne zvezdane visine kakve su joj predviđali.

Šarlot Mekini
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Šarlot poslednjih godina izgleda malo drugačije u odnosu na period kada se tek pojavila, što dokazuju i nove fotografije sa plaže u Majamiju.

Znatno je mršavija, pa se i njen pozamašan dekolte smanjio, iako i dalje ima čime da se pohvali. Ona je čak jednom prilikom sama sebe nazvala "bombom sa velikim grudima".

(Kurir.rs/Žena/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track