ŠOKANTNA VEST O DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEKU: 60 miliona dolara za vilu NIJE DOVOLJNO, na listi za prodaju našle su se i OVE STVARI
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ZAKUVALO SE

ŠOKANTNA VEST O DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEKU: 60 miliona dolara za vilu NIJE DOVOLJNO, na listi za prodaju našle su se i OVE STVARI

Pop kultura -

Dženifer Lopez i otuđeni suprug Ben Aflek, o kojima proteklih meseci bruje i mediji i mreže, navodno rasprodaju umetnička dela iz svoje vile u Bel Eru u Kaliforniji, vredne 60 miliona dolara.

Njihova vila je već oglašena za prodaju, a sada se na listi za prodaju nalaze i neke od skupih stvari koje su do sada krasile unutrašnjost ove dvospratnice sa 12 spavaćih soba.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je navedeno na portalu "Page Six", pojedine stvari, poput slika i dekorativnih predmeta, rasprodate su kolekcionarima još početkom juna, baš u periodu od kako se mediji počeli da spekulišu o njihovom razvodu.

Podsetimo, Ben Aflek i Dženifer Lopez nedavno su oglasili da prodaju njihovu vilu. Ben trenutno živi u iznajmljenoj kući koju plaća 100.000 dolara mesečno, dok je Dženifer i dalje u potrazi.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dok se Dženifer provodila u Italiji sa producentom, pa posle u Francuskoj, Ben je imao suptilna negiranja oko njihovog razvoda, komentarišući da je na svakog paparaco fotografiji namrgođen jer ne voli kad mu se kamere unose u lice.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track