PRVO OGLAŠAVANJE PRINCEZE ANE NAKON NESREĆE: Svoje duboko žaljenje izrazila je zbog OVOGA, a za njen dalji angažman saopštila je..
Foto: Chris Jackson/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

PRVO OGLAŠAVANJE PRINCEZE ANE NAKON NESREĆE: Svoje duboko žaljenje izrazila je zbog OVOGA, a za njen dalji angažman saopštila je..

Pop kultura -

Nakon incidenta sa konjem, princeza Ana se prvi put oglasila i to da bi izrazila svoje duboko žaljenje jer je propustila komemorijalnu ceremoniju ratnih heroja iz Kanade.

Izražavam svoje duboko žaljenje jer ne mogu da budem sa vama danas, dok obeležavate hrabre napore i žrtve pripadnika Njufaundlendskog puka, koji su krenuli u bitku prvog dana Some. Sećam se da sam, 2016. godine, bila na 99. obeležavanju, i iskreno sam tužna što ne mogu opet da prisustvujem. Šaljem vam najtoplije i najlepše želje na ovaj poseban dan komemoracije,” napisala je princeza Ana, a poruku je pred svima pročitao guverner kolonije, prenosi "Mirror".

princeza Ana
foto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, princeza Ana otpuštena je iz bolnice nakon što je "zadobila lakše povrede i potres mozga" u incidentu sa konjem tokom prošlog vikenda. Bakingemska palata je podelila vest da se princeza (73) Rojal vratila na svoje imanje Gatkomb park nakon što je četiri dana provela u bolnici Sautmid u Bristolu.

Po izlasku En iz bolnice, njen suprug, viceadmiral Tim Lorens, rekao je: „Želeo bih da se najtoplije zahvalim celom timu u bolnici Sautmid na njihovoj brizi, stručnosti i ljubaznosti tokom kratkog boravka moje supruge," prenosi "Hello Magazine".

Svi njeni angažmani su otkazani, zajedno sa radnom posetom Kanadi.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track