TRAŽIO JE DA MI UPLATI FINU SUMU NOVCA I LIŽE ŠTIKLE: Ivana Dudić progovorila o nepristojnim ponudama "HOĆU DA SVI GLEDAJU"
Foto: Petar Aleksić

otvoreno

TRAŽIO JE DA MI UPLATI FINU SUMU NOVCA I LIŽE ŠTIKLE: Ivana Dudić progovorila o nepristojnim ponudama "HOĆU DA SVI GLEDAJU"

Pop kultura -

Glumica Ivana Dudić ne prestaje da intrigira javnost svojim životom. Iako se trudi da sve drži daleko od očiju javnosti, ponekad podeli neku pikanteriju iz privatnog života, odnosno ljubavnog.

Ivana Dudić
foto: Printscreen Instagram

Tako je otovoreno govorila o raskidima i kako podnosi rastanak sa partnerom. Njena odlučnost da nastavi dalje svakako je privukla veliku pažnju.

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje. Nemam šta da patim, nemam vremena da patim, zašto biste trošili vreme? Ako se nešto završi, s razlogom se završilo. Ako se nešto ne vrati na staro, s razlogom se nije vratilo i nećemo plakati zbog toga. Baš sam onako hladna, distancirana i gruba - rekla je glumica za podkast "Večernjih novosti".

Nepristojne ponude

Ivana Dudić
foto: Printscreen Instagram

Budući da važi za jednu od najatraktivnijih glumica na našoj sceni, Dudićeva se neretko sreće i sa nepristojnim ponudama, pa je tako jednom prilikom otkrila šta joj je ponudio čovek putem društvenih mreža.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić, pa dodala:

Ivana Dudić, Anja Mit, Venčanje
foto: Nenad Kostić

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je glumica svojevremeno.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:55

Ivana Dudić modna revija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track