"SVE KASNI A BEBA JE NA PUTU" Anđela Jovanović otkrila sa čime se bori u trudnoći, SUPRUG SVE VREME UZ NJU "Relativno smo mladi"
Foto: Instagram/mihaildudas

stižu rode

"SVE KASNI A BEBA JE NA PUTU" Anđela Jovanović otkrila sa čime se bori u trudnoći, SUPRUG SVE VREME UZ NJU "Relativno smo mladi"

Pop kultura -

Mlada glumica Anđela Jovanović i njen suprug atletičar Mihail Dudaš broje sitno do rođenja bebe. Ovaj bračni par, koji se venčao prošle godine u velikom je poslu prethodnih dana, budući da sve mora da bude spremno za dolazak naslednika.

Aktivni su na Instagramu gde rado dele detalje iz svog života, a ovoga puta Anđela je otkrila kako izgleda njihov dan i oduševila sve.

- Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putu i mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi. Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno - napisala je Anđela.

Komentari su se samo nizali, a priključila se i Anđelika koleginica Anđelka Stević Žugić (poznatija kao Anđelka Prpić).

Anđela Jovanović, Branka Pujić
foto: Kurir

- I neka uvek bude malo kreativnog haosa, a vi uvek malo ludi i ovoliko medeni i zaljubljeni - napisala je Anđelka, na šta joj je Anđela odgovorila: "Volem".

Inače, par se prošle godine venčao, a nedavno su proslavili i prvu godišnjicu braka.

"Godinu dana od našeg najlepšeg dana", napisala je ona u opisu objave i dodala emotikon smajlija kome su oči pune suza.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:15

Anđela Jovanović posle glamurozne svadbe napravila žurku na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track