PRESTAO DA PIJE, SMRŠAO, OŠIŠAO SE: Slavni holivudski glumac promenio život iz korena, odrekao se BOEMSTVA, JEDVA GA PREPOZNAJU
Foto: Zorana Jevtić

i dalje pleni izgledom

PRESTAO DA PIJE, SMRŠAO, OŠIŠAO SE: Slavni holivudski glumac promenio život iz korena, odrekao se BOEMSTVA, JEDVA GA PREPOZNAJU

Pop kultura -

Glumac Džoni Dep uhvaćen je od strane paparaca tokom izlaska u Londonu. Sa prijateljima je prorveo četiri sata u restoranu, a paparaci su ga sačekali i fotografisali na izlasku.

Prestao da poije, smršao, ošišao se...

Džoni Dep
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nosio je odelo na tamne pruge, a mnogi su primetili da izgleda sasvim drugačije nego inače. Promenio je imidž, ošišao se, a sudeći po fotografijama vidljivo je i da je smršao.

Dep je jedan od najuspešnijih glumaca današnjice, a tokom karijere stekao je ogromno bogatstvo u kojem uživa i danas. Na svom vrhuncu, neto vrednost Džonija Depa dostigla je približno 900 miliona dolara. Do 2012. godine ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćeniji glumac na svetu.

Trošadžija

Džoni Dep
foto: Niall Carson / PA Images / Profimedia

Međutim, njegov raskošan način života i značajni mesečni troškovi doveli su do iznenađujućih 650 miliona dolara potrošnje između 2003. i 2016. godine. Prema rečima njegovog finansijskog menadžera, Dep je trošio neverovatnih 2 miliona dolara mesečno na svoj životni stil, održavajući 14 rezidencija, kolekciju od 70 gitara i sofisticiran ukus za visokokvalitetna vina.

Džoni Dep
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pored toga, Dep je putovao isključivo privatnim avionom, birajući „Gulfstrim GV“ koji košta 200.000 dolara mesečno. Glumac je takođe navodno uložio značajnih 75 miliona dolara u kupovinu, nadogradnju i opremanje 14 nekretnina širom sveta, uključujući veliki zamak od 13,5 miliona dolara na jugu Francuske, njegov privatni lanac ostrva na Bahamima i farmu konja u Kentakiju.

Klub 25

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

Glumčev buran ljubavni život takođe je poznat mnogima, a suočio se sa finansijskim poteškoćama tokom razvoda od Vanese Paradis, majke njegove dece, i razvoda od Amber Herd 2017. godine, uključujući nagodbu od 7 miliona dolara. Ovi lični i pravni problemi doveli su Depa u nesigurnu finansijsku poziciju, dodatno zakomplikovanu protivtužbom koju je podnela njegova bivša supruga.

Džoni Dep
foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Oko 2018. godine, Dep je doživeo dalje neuspehe u karijeri, a Dizni je potvrdio da neće biti uključen u buduće nastavke 'Pirati sa Kariba'.

(Kurir.rs/Story.hr/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track