JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ KRSTILI DECU: Intimna ceremonija održana u STROGOJ TAJNOSTI, prisustvovali SAMO NAJBLIŽI
Foto: Marina Lopičić

slavlje u porodici

JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ KRSTILI DECU: Intimna ceremonija održana u STROGOJ TAJNOSTI, prisustvovali SAMO NAJBLIŽI

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teoodsić nedavno su krstili svoje naslednike, Petru i Bogdana. Proslava je bila pažljivo planirana i realizovana uz prisustvo bliskih prijatelja i porodice.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Marina Lopičić

Kumovali su Teov dugogodišnji prijatelj Srđan i Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića.

Sve se odvijalo pod velom stroge tajnosti, daleko od očiju javnosti i medija. Oni su se potrudili da ovaj važan trenutak prođe u miru i harmoniji, bez prisustva paparaca i neželjenih komentara, piše Alo.

Jelisaveta Orašanin
foto: Petar Aleksić

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti. I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kaže izvor i dodaje da poznati par nije štedeo kako bi svaki detalj bio njihovim željama.

Crvena Zvezda, Miloš Teodosić
foto: Petar Aleksić

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključio je izvor za Alo.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track