DVA PUTA SE UDALA ZA ILONA MASKA, PA DOŽIVELA TREĆU SREĆU: 15 godina stariji milijarder je ČEKAO DO BRAKA, a sada ljubi mlađeg
Foto: UniquePictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia

venčanje je bilo bajkovito

DVA PUTA SE UDALA ZA ILONA MASKA, PA DOŽIVELA TREĆU SREĆU: 15 godina stariji milijarder je ČEKAO DO BRAKA, a sada ljubi mlađeg

Pop kultura -

Glumica Talula Rajli (38) i Tomas Brodi-Sangster (34) stali su na ludi kamen pre nekoliko dana, a o njihovom romantičnom venčanju ne prestaje da se priča.

Holivudski par bračne zavete razmenio je pre nekoliko dana na neobičnoj seoskoj ceremoniji u engleskoj grofoviji Hertfordšir. Ona je sa četiri godine mlađim kolegom u vezi od 2021. godine.

Treća sreća

Zanimljivo je da je ovo treći brak glumice, iako je formalno ovo druga svadba, budući da se dva puta udala za milijardera Ilona Maska.

Ilon Mask, Talula Rajli
foto: Shutterstock

Njihova ljubavna priča počela je 2008. godine, kada je Talula imala 22 godine, a milijarder 37 godina i tek se razveo od svoje prve žene Džastin Vilson. Upoznali su se u londonskom noćnom klubu, a verili su se svega 10 dana kasnije.

U intervjuu za Evening Standard 2012. godine, otkrila je da je tada bila devica i da je imala samo jednog dečka do tada.

- Nikad nisam spavala ni sa kim osim sa Ilonom, što je lepo, u stvari, sjajno je.

Ona je otkrila da je verovala da se ne treba ulaziti u odnose pre braka, što je prenela i svom momku. Ilon je to prihvatio i par zaista nije imao odnose, kako tvrde.

Talula Rajli, Ilon Mask
foto: PASCAL LE SEGRETAIN / Getty images / Profimedia

- Ja sam stidljiva. Ne pijem. Popila sam gutljaj alkohola jednom i bilo je odvratno. Ne pijem ni čaj ni kafu, kao dete sam, volim sokove i toplu čokoladu - rekla je Talula.

Dva puta pred oltar

Par se venčao 2010. godine, a gosti su dolazili helikopterom i privatnim avionom. Razveli su se dve godine kasnije. Međutim, tu nije bio kraj. Par se ponovo venčao 2013, ali ni druga šansa nije dugo potrajala - samo godinu dana kasnije ponovo je pokrenuta brakorazvodna parnica.

Ilon Mask
foto: Shutterstock

Ona od tada živi povučenim životom, a Ilon Mask ne prestaje da puni novinske stupce svojim ljubavnim životom.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track