"BIO SAM NA MORFIJUMU" Slavni glumac koga Srbi obožavaju nosio duge rukave da SAKRIJE MODRICE NA RUKAMA "Na kraju sam morao..."
Foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

priznao

"BIO SAM NA MORFIJUMU" Slavni glumac koga Srbi obožavaju nosio duge rukave da SAKRIJE MODRICE NA RUKAMA "Na kraju sam morao..."

Pop kultura -

Glumac Kevin Kostner jedno je od imena u Holivudu, koje skoro svi znaju, a tu čast zaslužio je maestralnim kreacijama koje je pravio na sceni. Ovenčan je i najprestižnijom nagradom u svetu filma - Oskarom za rolu u ostvarenju "Ples sa vukovima" iz 1990. godine.

Kevin Kostner
foto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Kao i svaki profesionalac bio je suočen sa brojnim izazovima u svojoj karijeri, ali nikada nije hteo da odustane. Glumac je nedavno progovorio o iskustvu koje je imao na snimanju "Hidden Figures" iz 2016, a zbog njegovih reči postao je još obožavaniji.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Nikada nisam radio pijan na snimanju. Nikada nisam radio ‘naduvan’ na setu, ali sam poslednje dve nedelje bio na morfijumu dok sam radio na filmu Hidden Figures - rekao je za People glumac koga Srbi obožavaju pa dodao:

- Deset dana sam radio pod infuzijom. Ne znam ni kako. Bio sam dobro oko tri dana, a onda mi se nešto desilo.

Kevin Kostner
foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Evocirajući uspomene na snimanje, glumac je otkrio da je sedeo sam u svojoj prikolici, sa morfijumom u ruci, kao i da je morao da nosi duge rukave kako bi sakrio modrice od infuzije.

- Na kraju sam morao… Hteo sam da plačem, ali svi su gledali, pa nisam - istakao je Kostner u emotivnom intervjuu, a korisnici mreža su pozdravili njegovu otvorenost.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track