SKANDAL NA IMANJU OPRE VINFRI! Dvojica momaka uhapšeni su na njenom ranču zbog pokušaja OVOG ZLOČINA, incident uzburkao javnost
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

ŠOKANTNO

SKANDAL NA IMANJU OPRE VINFRI! Dvojica momaka uhapšeni su na njenom ranču zbog pokušaja OVOG ZLOČINA, incident uzburkao javnost

Pop kultura -

U blizini imanja Opre Vinfri, na Havajima, policija Mauija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za ilegalni noćni lov.

Kako je objavljeno u ponedeljak, 1. jula, u saopštenju Odeljenja za zaštitu zemljišta i prirodnih resursa (DOCARE), incident se dogodio, 21. juna, nešto pre ponoći.

„Prošlog meseca, DLNR je kontaktirao lokalne rančere povodom sprečavanja ilegalnog krivolova u celoj oblasti i dogovorili smo se da sarađujemo. Hapšenja se nisu dogodila na imanju“, kaže Oprin portparol, a prenosi "People".

Opra Vinfri
foto: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

U saopštenju za štampu, takođe, navedeno je da se prekršaj dogodo u blizini raskrsnice Tompson Roud i Kamaole Roud, u oblasti Kula u Mauiju, koji, iako jeste javni put, prolazi kroz privatno vlasništvo odnosno ranč Opre Vinfri.

Osumnjičeni, Luk Alen i Taj Munjoz (19), iz Mauija, privedeni su u policijsku stanicu nakon što su primećeni da koriste reflektor u svrhu lova.

Preliminarnom istragom došli su i do toga da su u njihovom kamionu imali i napunjene sačmaru i pušku. Daljom istragom vlasti su utvrdile da su oni navodno „lovili bez važećih dozvola, imali municiju u vozilu i da su, pritom, bez dozvole bili na privatnom zemljištu“.

Opra Vinfri
foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe, prema izveštaju policije, puška koja je u Alenovom posedu nije registrovana. Državno odeljenje za zemljište i prirodne resurse nije preciziralo koje životinje su nameravali da love.

Alenov partner, Munjoz, uhapšen je zbog posedovanja vatrenog oružja, neimanja dozvole za lov, noćnog lova na privatnom zemljištu bez dozvole i korišćenja zabranjenog veštačkog svetla. Alen je, pored navedenih, dobio i ove optužbe.

Obojica su zadržani u policijskoj stanici Maui u Vailukuu, a slučaj je poslat Tužilaštvu okruga Maui, navodi se u saopštenju za javnost.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track