SLAVNA PEVAČICA IZAŠLA NA SCENU, OSUŠILA SE KAO GRANA: Video je zapalio mreže, a mnogi spekulišu da uzima OVAJ opasan lek
Foto: Printskrin/Instagram

ŠOKANTNO

SLAVNA PEVAČICA IZAŠLA NA SCENU, OSUŠILA SE KAO GRANA: Video je zapalio mreže, a mnogi spekulišu da uzima OVAJ opasan lek

Pop kultura -

Kristina Agilera gostovala je ovog vikenda na italijanskom modnom događaju "Dolce & Gabbana Alta Moda" koji je održan na Sardiniji.

Ova pop ikona (43) prošetala je puna samopouzdanja u lepršavoj jarko ružičastoj kratkoj haljini i čizmama iznad kolena iste boje. U toj modnoj kombinaciji izašla je na binu, ali se presvlačila nekoliko puta. Video koji je objavila na svom Instagram profilu izazvao je brojne komentare njenih obožavatelja te je skupila više od 235.000 lajkova.

"Laku noć", napisala je ispod objave. Komentari obožavatelja bili su podeljeni i dok su jedni pisali da izgleda predobro, drugi su komentarisali kako je bolje izgledala s nekoliko kilograma više.

"Ima li ko zgodniji od tebe?" napisala je jedna od obožavateljki.

"Je l' ovo Barbi?", dodala je druga.

"Imala je predivne obline," zaključila je treća i dodala da je šteta što je izgubila previše kilograma.

Nedavno je šokirala fanove drastičnom transformacijom

Podsećamo, nedavno je Kristina održala koncert u Meksiku pokazavši tada prvi put u javnosti veliki gubitak kilograma. Fanovi su tada nagađali da pevačica uzima Ozempik, lek za dijabetes koji je postao popularna metoda mršavljenja slavnih.

(Kurir.rs/NajŽena/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track