SLAVNI GLUMAC SVOJE SRCE OSTAVIO NA CRVENOM TEPIHU: BIVŠA LJUBAV rekla mu je da ne želi brak i decu, a onda je drugom rodila TROJE
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

SLAVNI GLUMAC SVOJE SRCE OSTAVIO NA CRVENOM TEPIHU: BIVŠA LJUBAV rekla mu je da ne želi brak i decu, a onda je drugom rodila TROJE

Pop kultura -

Met Gala, najvažniji modni događaj godine, održao se još u maju, ali tek sada društvenim mrežama kruže snimci holivudskog glumca Adrijena Brodija sa ove ekskluzivne žurke.

Naime, upravo na Met Gali, Adrijen je sreo ženu koja mu je, 2009. godine, posle 15 godina ljubavi slomila srce. Iako je njegov susret sa modnom dizajnerkom i bivšom ljubavi, Elzom Pataki trajao samo dve sekunde, činilo se da ima mnogo tuge i žaljenja.

Adrijen je na Met Gala stigao sa devojkom Džordžinom Čepmen, dok je Elza Pataki uživala sa suprugom Krisom Hemsvortom. Bivši ljubavnici pozirali su fotografima na crvenom tepihu sa sadašnjim partnerima udaljenim samo nekoliko metara jedan od drugog.

Dok su Brodi i modna dizajnerka bili su u vezi, govorilo se da je bio opsednut njom. Bili su česti gosti na raznim holivudskim događajima, ali kada je Brodi želeo nešto više, Elza mu je rekla da ne želi brak i decu jer je fokusirana na svoju karijeru.

Elsa Pataki
foto: Topratedviral

U jednom trenutku su se verili, a glumac joj je poklonio zamak za 31. rođendan. Godinu dana nakon njihovog raskida, Elsa je upoznala Krisa Hemsvorta i udala se za njega nakon samo šest meseci veze i rodila troje dece. Zbog njega se preselila u Australiju.

(Kurir.rs/Story/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja