"DECA I JA NEMAMO ZA HLEB, ON LJUBAVNICI KUPUJE ROLEX" Glumica posle razvoda KUKA NA SAV GLAS, bivši je doveo DO PROSJAČKOG ŠTAPA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OČAJNA

"DECA I JA NEMAMO ZA HLEB, ON LJUBAVNICI KUPUJE ROLEX" Glumica posle razvoda KUKA NA SAV GLAS, bivši je doveo DO PROSJAČKOG ŠTAPA

Pop kultura -

Buran razvod bivšeg holivudskog para, glumice Alis Evans i glumca Joana Grifida, još od 2021. odvija se pred očima javnosti, a čini se da dostojanstvenog kraja nema na vidiku. Ponovo je došlo do šokantnog obrta kada je Alis ove nedelje optužila svog bivšeg muža da ne plaća alimentaciju od maja, te da je ostavljena u tako teškom finansijskom stanju da ne može sebi i deci da priušti čak ni najosnovnije i da će biti primorana da iskoristi bonove za hranu.

Advokati Alis Evans 1. jula podneli su sudu pravna dokumenta u kojima se navodi da ona ima "100 odsto" starateljstvo nad ćerkama Elom (14) i Elzi (10), ali da nije dobila nikakvu finansijsku podršku od njega otkako su pre dva meseca sklopili ugovor o starateljstvu.

Alis Evans i Joan Grifid
Alis Evans i Joan Grifidfoto: Profimedia

Samo nekoliko nedelja nakon što je par konačno postigao sporazum o razvodu, slavna glumica sada tvrdi da se "muči da nabavi hranu" dok njen bivši suprugu "luta naokolo svetom" i vodi "raskošan način života".

Alis u dokumentima tvrdi da je Joan sebi i svojoj verenici Bjanki Volis, zbog koje ju je i ostavio, kupio nove Rolex satove i da je uživao na svetskoj turneji za potrebe promocije svog novog filma "Bad Boys: Ride or Die". Za to vreme ona mora da se prijavi za bonove za hranu, pomoć koju Amerika dodeljuje domaćinstvima sa niskim prihodima, tvrdi glumica.

Joan Grifid
Joan Grifidfoto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je dodala i da je Grifid svojoj verenici "kupio veoma skup verenički prsten", sudeći po medijskim pričama. I glumac i Bjanka, njegova verenica, trenutno su ugasili svoje Instagram naloge. Međutim, postoji njihova objava iz maja ove godine na kojoj se vidi kako ona zaista nosi zeleni Rolex oko ruke.

Alis podstaknuta ovim potezima 50-godišnjeg glumca sada zahteva da joj plati alimentaciju sve dok ne započne suđenje oko finansija, koje je u aprilu odloženo za avgust ove godine.

Alis Evans
Alis Evansfoto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Alis je primorana da zatraži pomoć javnosti jer nije u stanju da izdržava sebe i decu. Izgleda da će se do finansijskog suđenja čekati još nekoliko meseci, a Alis neće moći da preživi bez primanja alimentacije. Joan ima mogućnost da plaća alimentaciju na osnovu svoje veće sposobnosti da zaradi prihode i njegovog stalnog raskošnog načina života", navode njeni advokati.

Oni su dodali i da Joan još od maja 2023. nije video svoju decu van stručne terapije ujedinjenja, koja se u Americi preporučuje za decu i roditelje kada prolaze kroz razvod, te da nije "iskoristio sudsko pravo da telefonira sa ćerkama tri puta nedeljno". Seanse su završene u februaru, što implicira da otac ni na jedan način nije video ćerke gotovo šest meseci.

Alis Evans i Joan Grifid
Alis Evans i Joan Grifidfoto: Profimedia

"Joan nije kontaktirao decu niti im odgovarao na poruke od maja 2023. Deca su ostavljena u limbu i potpunu su zbunjena kada će i da li će uopšte videti oca", kažu advokati.

Podsetimo, Alis i Joan su bili zajedno od 2000. godine, kada su se upoznali na snimanju filma "102 dalmatinca". Ozvaničili su vezu 2007, a potom je posle 14 godina braka glumac iznenada zatražio razvod braka, nakon čega je podelio fotografije sa novom devojkom Bjankom Volis. Alis je od tada više puta istupala u javnost, tvrdeći da je slomljena, da je želela da se ubije i da njen bivši muž ne vodi računa o deci ni na jedan način.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

10:45

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track