"VIDEO SAM TUNEL, ALI NE I SVETLO" Slavni glumac preživeo KLINIČKU SMRT, bio u komi 20 dana, a sad progovorio o svemu
Foto: Profimedia

BORIO SE ZA ŽIVOT

"VIDEO SAM TUNEL, ALI NE I SVETLO" Slavni glumac preživeo KLINIČKU SMRT, bio u komi 20 dana, a sad progovorio o svemu

Pop kultura -

Čuveni glumac Džejmi Foks konačno je progovorio o tome šta je dovelo do njegove misteriozne hospitalizacije u aprilu prošle godine. Podsetimo, Foks je, kada mu je pozlilo, snimao Netfliksovu akcionu komediju "Back in Action" u Atlanti s Kameron Dijaz, a članovi produkcije su rekli da se ponašao problematično na setu.

"Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Kameron. Međutim, čini se da je postojao dobar razlog za to", ispričao je izvor.

Kejti Holms, Džejmi Foks
foto: Profimedia

Glumac je kasnije otkrio da nije mogao da hoda i da je "video tunel, ali ne i svetlo" dok se borio za život. Nedavno je snimljem u Finiksu, gde je pred svojim obožavateljima otvoreno govorio o svojoj hitnoj medicinskoj intervenciji koja je započela jakom glavoboljom zbog koje je "tražio Advil" - pre nego što se probudio gotovo tri nedelje kasnije bez sećanja na ono što se dogodilo.

Džejmi Foks
foto: Profimedia

Oskarovac je pucnuo prstima i rekao: "Bio sam 20 dana u komi. Ničega se ne sećam". Dodao je i da su ga sestra i ćerka odvele kod njegovog "prvog lekara" koji je rekao da mu se nešto događa s glavom i da nije u redu. Posebne pohvale i zahvalnost uputio je svojoj porodici, koja se brinula za njega tokom oporavka, piše Stil.rs.

Anonimni izvor rekao je za "US Weekly" da se glumac oseća mnogo bolje i da "ponovo počinje da se oseća kao on". Podsetimo, krajem prošle godine protiv Foksa je podnesena tužba za seksualni napad na Vrhovnom sudu u Njujorku. Žrtva ističe da se incident navodno dogodio 2015. u popularnom restoranu u Njujorku.

Džejmi Foks
foto: Profimedia

Kako se navodi u tužbi, žrtva je u restoranu videla glumca i prišla mu kako bi se fotografisali. Tvrdi kako je bio pijan i povukao ju je za ruku i odveo do zadnjeg dela restorana. Govorio joj je i da ima telo supermodela. Foks joj je navodno stavio ruke oko struka i dirao joj grudi.

Žrtva navodi kako je pokušala da se skloni od njega i primetila je kako su pripadnik obezbeđenja i ostali gosti videli šta se dogodilo, ali nisu reagovali. Džejmi joj je, prema njenoj priči, gurnuo ruku u pnatalone i počeo da je dira. Kad je prišla njena prijateljica, glumac se pomerio.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track