PRVI SASTANAK KEJT I VILIJAMA SE ZAVRŠIO KATASTROFALNO: Princeza napravila grešku i svi su bili ubeđeni da će raskinuti, a ONDA...
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

ljubavna priča

PRVI SASTANAK KEJT I VILIJAMA SE ZAVRŠIO KATASTROFALNO: Princeza napravila grešku i svi su bili ubeđeni da će raskinuti, a ONDA...

Pop kultura -

Princ i princeza od Velsa biće budućnost britanske kraljevske, ali baš kao i mi ostali, doživeli su sramotno nezgodan prvi sastanak.

Kejt i Vilijam su od samo prijatelja postali nešto više dok su studirali na Univerzitetu Sent Endruz početkom 2000-ih. Par je živeo domu sa zajedničkim spavaonicama prve godine, a uselio se u zajedničku kuću druge godine, pre nego što su između njih počele da lete varnice.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum head 500 x 397px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1194 Slično

Kejt se ranije prisećala kako je prvi put kada je srela Vilijama postala „jarko crvena“, rekavši:

- Zapravo mislim da sam postala jarko crvena kada sam te srela i da sam nekako pobegla, osećajući se veoma stidljivo - rekla je.

Slično, Vilijam je rekao kako je znao da postoji nešto 'posebno' u vezi Kejt od ranih dana. Govoreći godinama nakon što su se upoznali, on je tvrdio:

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

- Kada sam prvi put sreo Kejt, znao sam da postoji nešto veoma posebno u vezi sa njom. Znao sam da postoji nešto što sam tamo želeo da istražim - objasnio je.

Pokušao je da impresionira svoju buduću suprugu tako što je kuvao 'fensi' večere u njihovoj zajedničkoj kući.

- Pokušavao sam da skuvam ove neverovatne otmene večere. Ono što bi se desilo bilo je da bih nešto zapalio, nešto bi se prelilo, nešto bi se zapalilo. Ona bi sedela u pozadini pokušavajući da pomogne i u suštini preuzima kontrolu nad celom situacijom - rekao je Vilijam za Press Association o njihovim studentskim danima.

Gaf zbog koga su mislili da je kraj

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

A kada je konačno došlo vreme za njihov prvi zvanični sastanak, Kejt je navodno pokušala da se malo našali sa Vilijamom, što se završilo katastrofom. Heart Radio izveštava kako je Kejt pokušala da se nakloni Vilijamu u šali, ali je na kraju pala i spolivala Vilijama.

Ali uprkos nezgodnim greškama na prvom sastanku, par je nastavio svoju romansu. Vilijam je zaprosio Kejt 2010. godine i od tada je usavršila umetnost kraljevskog bontona kao buduća kraljica nacije.

Tokom zvaničnog intervjua za veridbu, rekla je Tomu Bredbiju da je "spremna da brzo uči i naporno radi" kada je u pitanju kraljevski život, na šta se Vilijam složio da će "proći jako dobro".

princ Vilijam, princ Džordž, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Lui
foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Par se venčao 2011. godine i od tada su zajedno dočekali troje prelepe dece, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa. Čini se da je njihova veza samo ojačala, posebno otkako su postali princ i princeza od Velsa kada je kralj Čarls stupio na tron.

A govoreći o njihovoj bajkovitoj romansi, u kojoj se par spaja na boku, izvor iz palate je za Us nedeljnik rekao:

- Vilijam i Kejt su više usklađeni nego ikad. Oni cene ono što imaju jedno sa drugim. Njima je porodica na prvom mestu i uvek će biti - ističe.

(Kurir.rs/TheSun/I.M.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track