BEZOBRAZNO IZDANJE MADONINE ĆERKE: Izrezi do butina, go stomak, a poprsje sevalo u haljini koja NIŠTA NIJE OSTAVILA MAŠTI
Foto: Profimedia

šokirala sve

BEZOBRAZNO IZDANJE MADONINE ĆERKE: Izrezi do butina, go stomak, a poprsje sevalo u haljini koja NIŠTA NIJE OSTAVILA MAŠTI

Pop kultura -

Maksimalno provokativan stajling je svetski modni trend i mnoge poznate ličnosti su prihvatile ovaj trend.

Izrezi do butina, go stomak, a poprsje seva

Lurd Marija Čikone Leon, ćerka pop ikone Madone i Karlosa Leona, bila je u centru pažnje na reviji Marka Džejkobsa u Njujorku. Ona je za ovu priliku obukla najbezobrazniji mogući stajling, u kome je malo šta ostavila mašti.

Lurd Leon, Lurds Leon, Lurdes Leon
foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Haljina koja je pokzala skoro sve atribute zbog svog neobičnog dizajna kojim je delovala kao da je pocepana privukla je pažnju. Izgled je upotpunila nakitom, otvorenim štiklama i torbicom. Odlučila se za jednostavnu šminku i blago uvijenu kosu.

Na pomenuti modni događaj stigla je sa muzičarkom Aleksandrom Drevčin, poznatijom kao Eartheater.

Lurdes Leon
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, ovo nije prvi put da ova devojkaš šokira svojim izgledom, te smo neretko imali prilike da je vidimo u golišavim izdanjima.

Bila je to velika ljubav

Madona je dobila Lurd 1996. sa glumcem Karlosom Leonom. Par se razveo sedam meseci nakon njenog rođenja. Ostali su u dobrim odnosima.

On je 2011. godine u intervjuu za magazin People rekao da će zauvek biti zahvalan Madoni što je rodila ljubav njegovog života.

Lurdes Leon
foto: DyD Fotografos / imago stock&people / Profimedia

"Ne kajem se. Ništa ne bih menjao. Dobio sam najbolju 'stvar' iz te veze, a to je moja ćerka. Ona mi je sve", rekao je on.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track