"VUKAO ME JE DOLE" Šakira progovorla o fudbaleru, pa iznela PIKANTERIJE IZ BRAČNOG ŽIVOTA "Nisam imala vremena, a sada sam..."
Foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

ponogo ga je pecnula

"VUKAO ME JE DOLE" Šakira progovorla o fudbaleru, pa iznela PIKANTERIJE IZ BRAČNOG ŽIVOTA "Nisam imala vremena, a sada sam..."

Pop kultura -

Kolumbijska pevačica Šakira pre dve godine bila je u centru pažnje nakon vesti da se razvodi od supruga Žerara Pikea. Njih dvoje bili su 12 godina u braku i dobili dvoje dece, a do razvoda je došlo zbog preljube.

Đerar Pike, Šakira
foto: Profimedia

Kako je tada pevačica otkrila ona ga je uhvatila zahvaljujući tegli džema, koju je jela njegova ljubavnica. Bivši partneri nisu ostali u dobrim odnosima, a Šakira je o njihovom raskidu pričala u "The Tonight Show".

Posle dužeg vremena Šakira je progovorila o braku sa Pikeom, te otkrila da nije mogla da se fokusira na svoju muziku kada je bila sa njim.

Šakira
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Tu i tamo sam radila na novoj muzici, ali mi je bilo teško. Nisam imala vremena zbog braka i partnera (iako se nikada nisu venčali, ali su se tako zvali, op.a.). Sada sam bez partnera, ali, da, on me je vukao dole. Sada sam zaista slobodna - rekla je.

Šakira nije objavljivala nove pesme neko vreme sve do marta ove godine. Tada je objavila svoj novi album "Las Mujeres Ia No Lloran”, što u prevodu znači "Žene više ne plaču", a ubrzo je najavila i turneju, što je obradovalo obožavoce.

Šakira
foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

Nedavno je razgovarala za magazin Rolling Stone gde se ponovo osvrnula na raskid i istakla da je pretrpela i emocionalni i fizički bol.

- Patnja koju sam osetila je verovatno najgora koju sam ikada doživela u svom životu. Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi - rekla je tada.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track