NAJMUŽEVNIJI FRAJER U HOLIVUDU SMUVAO 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Nedavno se pojavila u VULGARNOJ HALJINI i zamalo da PUKNE BRUKA
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

UHVAĆENI ZAJEDNO

NAJMUŽEVNIJI FRAJER U HOLIVUDU SMUVAO 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Nedavno se pojavila u VULGARNOJ HALJINI i zamalo da PUKNE BRUKA

Pop kultura -

Škotski glumac Džerard Batler (54) ponovo je zaljubljen. Ljubav je pronašao sa zanosnom 25 godina mlađom manekenkom Sports Illustrated-a, Peni Lejn (29), a par je viđen zajedno u šetnji.

Kako saznaje The Sun, par je bio odlično raspoložen dok je šetao, a kasnije su viđeni kako se dobro provode i u jednom lokalnom pabu u Londonu. Peni je u jednom trenutku stavila ruku na Džerardovo rame, a onda su se zajedno kikotali.

Peni je manekenka koja je počela da se bavi manekenstvom sa 16 godina, a nedavno je bila tema medija kada se pojavila u riskantnom izdanju na modnim pistama.

Engleska manekenka privlačila je sve poglede na modnoj reviji u organizaciji magazina Sports Illustrated, na čijoj je naslovnici osvanula prošle godine. Tada je modnom pistom prošetala u dvodelnom bikiniju koji se sastojao od gornjeg dela cvetnog dezena i gaćica zebra dezena. Osim tim kupaćim kostimom, 29-godišnja lepotica plenila je pažnju i nakon revije, kada se pojavila u provokativnom izdanju koje je uključivalo belu haljinu koja graniči s pristojnošću. Reč je o haljini koja izgleda kao da se sastoji od gornjeg i donjeg dela, koje povezuje tanka traka. Gornji deo izgleda poput bikinija, a donji deo je vrlo nisko sečen pa izgleda kao da joj je haljina pala na kukovima, te da bi samo jedan nagli pokret mogao da izazove modnu katastrofu...

Peni Lejn
foto: MPI04 / Capital pictures / Profimedia

Peni se proslavila radeći za luksuzne brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a takođe smo mogli da je vidimo u Drejkovom spotu za pesmu "Falling Back" iz 2022. Okušala se i u glumi, pa je tako imala epizodnu ulogu u filmu "Justice League". Međutim, poziranje za Sports Illustrated bilo joj je ostvarenje devojačkog sna. Do toga je došlo nakon što je 2023. bila jedna od ukupno sedam pobednica SI Swim Searcha, prenosi Men‘s Journal.

Na početku karijere imala je male grudi pa su mnogi uvereni da je u međuvremenu bila na plastičnoj operaciji, što ona negira.

Peni Lejn
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Svi me pitaju jesam li bila na plastičnoj operaciji, jer je promena toliko ekstremna. Ali odgovor je ne. Moje telo je potpuno prirodno, nije reč o operaciji, ovde se radi samo o hormonima. U industriji modelinga u to vreme nije bilo druge opcije; mogli ste ili da izgubite kilograme ili da uopšte ne radite. Odlučila sam se za navodno najzdraviji način, prekomerno sam vežbala, maksimalno smanjila porcije i bila sam izložena konstantnom stresu. Tada sam izgubila menstruaciju", ispričala je manekenka jednom prilikom.

Nakon toga se okrenula holističkom pristupu lečenja, pa joj se menstruacija vratila, a disbalans hormona je takođe nestao. "Moje muškobanjasto i izrazito mršavo telo se transformisalo u ženstveno telo s puno oblina. Kukovi su mi porasli, grudi su mi porasle", priznala je lepotica.

Džerard Batler
foto: Profimedia

Što se tiče Džerarda Batlera, on je pre Peni bio u devetogodišnjoj vezi s dizajnerkom enterijera Morgan Braun. Upoznali su se 2014, a raskinuli su u avgustu 2020, da bi se ponovno opet spojili, ali je ljubav definitivno pukla u proleće 2021.

"Proživeo sam raskid veze tokom korone pa sam izgubio voljenu osobu na drugačiji način, a to je bilo jako teško, mnogo teže nego što sam mislio", priznao je tada u jednom intervjuu, prenosi Jutarnji.hr.

Džerard Batler
foto: Profimedia

Pre Morgan, bio je u vezi s rumunskom manekenkom Madalinom Geneom, zvezdom "The Real Housewives of Beverly Hills" Brandi Glanvil i koleginicom glumicom Dženifer Aniston, s kojom je glumio u filmu "Lovac na glave". Prema filmofilima, seksualna hemija među njima bila je očita i u samom filmu, a šuškalo se da su se ljubakali i tokom snimanja filma, iako je Džerard tvrdio da su "samo prijatelji".

Takođe se kratko zabavljao s Džesikom Bil nakon što ju je upoznao na setu svog filma "Playing For Keeps" i navodno je 2012. za Radaronline rekao da je ona "ta koja je pobegla", prenosi Daily Mail.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track