IMAJU MILIONE, AVIONE I KAMIONE, A LETUJU KAO DA SU PROSEK: Prošle godine su uhvaćeni u Dubrovniku, a evo gde sada uživaju (FOTO)
Foto: COBRA TEAM - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KAO SAV NORMALAN SVET

IMAJU MILIONE, AVIONE I KAMIONE, A LETUJU KAO DA SU PROSEK: Prošle godine su uhvaćeni u Dubrovniku, a evo gde sada uživaju (FOTO)

Pop kultura -

Iako imaju milione, Dejvid i Viktorija Bekam, poznati su kao par koji letuje skromno. Ljubitelji su prirode i obožavaju kampovanje.

Više puta su letovali i u Hrvatskoj, a prošle godine su viđeni na Lopudu. Sada su uhvaćeni na Sardiniji uoči 25. godišnjice braka koju obeležavaju ove nedelje. S njima je bio i sin Romeo.

Dejvid Bekam
foto: COBRA TEAM - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre nekoliko godina objavili su da letuju u Crnoj Gori na Svetom Stefanu. Očuvana priroda ovog mesta nije izabrana slučajno. Upravnici ovog rezorta pomno su birali posebno osoblje koje je brinulo o svakoj potrebi Bekamovih, pripremajući njihova dva luksuzna apartmana.

Dejvid Bekam
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sobarice su ulazile u prostrane apartmane u tačno određeno vreme, ostavljajući mobilne telefone po strani kako njihove fotografije ne bi završile u medijima. Poštovanje i diskrecija prema takvim gostima su imperativ, jer su Bekamovi uvek rado viđeni gosti na obalama Jadrana, piše Story.hr.

Inače, Viktorija i Dejvid venčali su se 4. jula 1999. u dvorcu Lutrelstaun u Irskoj. Imaju četvoro dece - sinove Bruklina (25), Romea (21) i Kruza (19) i ćerku Harper Seven (12).

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track