RAZLOG ZBOG KOG KEJT MIDLTON DECA NISU POSEĆIVALA U BOLNICI SLAMA SRCA: Princeza je sve mogla da podnese, ali JEDNU STVAR nikako
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

BORBA

RAZLOG ZBOG KOG KEJT MIDLTON DECA NISU POSEĆIVALA U BOLNICI SLAMA SRCA: Princeza je sve mogla da podnese, ali JEDNU STVAR nikako

Pop kultura -

Britanska kraljevska porodica prolazi kroz vrlo težak i buran period prožet događajima koji su je doveli u centar medijskog interesovanja. Nakon što je objavljeno da kralj Čarls boluje od raka, saznali smo da je ista bolest pogodila i princezu od Velsa.

Umesto da troši energiju na objašnjavanje medijima, Kejt je odlučila da se potpuno povuče s javne scene i posveti oporavku od operacije, ali i lečenju kom je bila podvrgnuta jer joj je dijagnostikovan za javnost nepoznata vrsta raka.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Boravak Kejt Midlton u bolnici bio je obavijen velom tajne, princeze nije bilo nigde, a poznato je da tokom tri nedelje, koliko je provela u bolničkom krevetu, nije imala nikakav kontakt čak ni sa svojom decom.

Mnogi su se zapitali zašto je to tako. Poslednji izveštaji Kejti nikol iz Vanity Fair-a daju neke od ključnih odgovora koji zanimaju javnost daleko izvan granica same Britanije.

Kejt Midlton
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikol u svojim izveštajima navodi da je sve napravljeno namerno, te da princeza "nije želela da je deca vide u pidžami, dok je bila spojena na monitore i cevi".

Umesto toga, javljala se video pozivima kući svaki dan.

Tako Kejt zapravo nije želela da dodatno traumira decu pa je odlučila da im da do znanja da je sve u redu tako da im se javi putem jedne od aplikacija kada se oseća i izgleda dobro.

Kejt Midlton
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

"Stvari su kod kuće bile toliko normalne da je Džordž igrao ragbi utakmicu protiv druge škole dok je Kejt bila u bolnici", rekao je njihov porodični prijatelj.

Nakon operacije usledila je borba za život, terapije, lekovi, mirovanje, ali za to vreme Kejt je bila u svom domu, potpuno izolovana od spoljnog sveta kako bi u potpunosti mogla da se posveti lečenju i oporavku.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja