JELISAVETA ORAŠANIN U PROVODU: Uskom haljinom zapalila sve, šlic do butina, duge noge u prvom planu, EVO KO JOJ PRAVI DRUŠTVO
Foto: Damir Dervišagić

veselo veče

JELISAVETA ORAŠANIN U PROVODU: Uskom haljinom zapalila sve, šlic do butina, duge noge u prvom planu, EVO KO JOJ PRAVI DRUŠTVO

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin popularna je na mrežama gde često sa svojim pratiocima deli fotografije i momente iz privatnog života. Nedavno se vratila sa odmora, a odmah zatim je i krstila decu, a sinoć je uživala u društvu kolegenice Tijane Marković.

Ipak, ovoga puta koleginica Tijana je bila ta koja je podelila fotografije iz izlaska, na kojima je Jelisaveta plenila u uskoj i pripijenoj haljini. Crna tolaeta je istakla duge noge i šlic do butnine, dok je Tijana takođe pokazala izvajane noge.

Zdrav život

Glumica je redovna u teretani, pa tako ne propušta nijedan trening i puca od trbušnjaka. Na pomenutoj društvenoj mreži Jelisaveta je podelila i šta doručkuje, u pitanju su jaja i paradajz, kao i vežbu koja utiče na njenu figuru.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/ Instagram

Jelisaveta je ranije istakla da nikada nije bila fan dijeta, ali da je u svoju rutinu uvela dve ključne stari koje su uticale da njena figura bude savršena, naročito nakon porođaja.

Reč je o "reformer pilates" treningu i specijalanom načinu ishrane koji joj je preporučio nutricionista.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin na utakmici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track