SKINULA JE PANTALONE, PRIŠLA PROZORU I NASLONILA SE: Slavna glumica zgrozila svet ponašanjem, njena drugarica SVE SNIMILA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

video

SKINULA JE PANTALONE, PRIŠLA PROZORU I NASLONILA SE: Slavna glumica zgrozila svet ponašanjem, njena drugarica SVE SNIMILA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Kejt Bekinsejl zgrozila je nedavno svoje obožavaoce nakon što je podelila skandalozan snimak. Njoj je nedavno preminuo mačak Klajv, čiji je odlazak jako teško podnela.

Međutim, poslednji snimak, koji je podeljen na mrežama šokirao je sve. Njena prijateljica, dizajnerka Nina Kejt, snimila je glumicu dok pokazuje kako provode vreme zajedno, ludo se zabavljajući.

Kejt je u jednom trenutku skinula pantalone i golom zadnjicom prišla prozoru, pružajući prolaznicima nezaboravan prizor. U opisu se prisetila svog ljubimca i otkrila da joj je prijateljica pomogala u periodu posle njegove smrti.

Zajedno su u šali prozivali ljude i, kako kaže Kejt, zajedno "pokazale zadnjicu” robnoj kući Harvi Nikols.

- Kada se tlo otvori pod vašim nogama, jedini odgovor je, nakon što isplačete oči, vaša guza - rekla je ona.

Kejt Bekinsejl
foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Njeno saopštenje naišlo je na podeljena mišljenja. Mnogi fanovi su je podržali jer prolazi kroz teške trenutke, a većina je bila zgrožena njenim ponašanjem. "Loš pokušaj komedije", "Ovo nije nimalo elegantno i damski", napisali su joj.

Podsećamo, Kejt je u martu doživela nesreću na svom biciklu, kada je završila u bolnici.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track