ŽENI SE NAJMOĆNIJI NASLEDNIK INDIJSKOG MILIJARDERA! Na veridbu je potrošio milione, pevala mu Rijana, a raskoš i luksuz tek slede
Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

uskoro

ŽENI SE NAJMOĆNIJI NASLEDNIK INDIJSKOG MILIJARDERA! Na veridbu je potrošio milione, pevala mu Rijana, a raskoš i luksuz tek slede

Pop kultura -

Mesecima unazad traju pripreme za svadbu decenije, ako je verovati luksuzu koji smo do sada imali prilike da vidimo.

Indijski milijarder Anant Ambani trebalo bi krajem ovog meseca konačno da stane na ludi kamen sa dugogodišnjom izabranicom Radhikom Merčant.

Raskoš i suvi luksuz

Anant Ambani
foto: Anshuman Poyrekar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Do sada smo imali prilike da vidimo ekstravagantne proslave koje su trajale danima, a par je toliko rasipao novac da su bili spremni da izdvoje pravo bogatstvo kako bi im pevala Rijana, koja nije nastupala godinama unazad.

Na društvenim mrežama se uveliko bruji o tome šta svet može da očekuje na venčanju godine.

Rijana
foto: Printscreen Twitter

Pre tri meseca par je organizovao trodnevnu žurku povodom veridbe, na kojoj je prisustvovalo oko 1.200 gostiju. Lista je uključivala krem de la krem goste, među kojima su bili i Mark Zakeberg i Bil Gejts. Zatim, krajem maja, par je održao četvorodnevno krstarenje Mediteranom za prijatelje i porodicu.

Šta će biti sa venčanjem?

Anant Ambani
foto: Anshuman Poyrekar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Venčanje u Mumbaju trebalo bi da se održi od 12. do 14. jula u kući Anantovih roditelja Mukeša i Nite Ambani - rezidenciji od 27 spratova pod nazivom Antilia, kao i u svetskom kongresnom centru Jio u vlasništvu porodice, prostranom mestu sa kapacitetom za više od 16.000 ljudi.

Šta se očekuje?

Budući da se ženi sin jednog od najbogatijih ljudi u svetu, predviđa se spektakl za pamćenje. Hinduistička venčanja obično podrazumevaju nekoliko događaja i održavaju se više od jednog dana.

Svečanosti uključuju haldi ceremoniju, gde gosti nanose pastu od kurkume na ruke i lice mlade i mladoženje za sreću i zaštitu od zlih duhova. Noć pre venčanja obično je rezervisana za sangeet, kada svatovi mlade i mladoženja plešu za goste.

Anant Ambani
foto: Ashish Vaishnav / Zuma Press / Profimedia

"Svaki detalj, od dekoracije do odeće i ambijenta, svaki događaj, osmišljen je da goste odvede u atmosferu radosti, ljubavi i proslave", objasnio je Maniš Malhotor, koji je zadužen za dizajn.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track