DRAGANA MIĆALOVIĆ NA MORU ZASKOČILA MIŠIĆAVOG FRAJERA I NE ODVAJA SE OD NJEGA: Ženama padaju vilice, a svi se pitaju SAMO JEDNO
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVAJU

DRAGANA MIĆALOVIĆ NA MORU ZASKOČILA MIŠIĆAVOG FRAJERA I NE ODVAJA SE OD NJEGA: Ženama padaju vilice, a svi se pitaju SAMO JEDNO

Pop kultura -

Dragana Mićalović letnji odmor provodi na moru, a njene najnovije objave na Instagramu privukle su pažnju.

Dragana Mićalović
foto: Printscreen Instagram

Glumica je objavila snimke na kojima se vidi kako sa zgodnim i mišićavim frajerom surfuje na vodi.

Dragana Mićalović
foto: Printscreen Instagram

Mnogi bi pomislili da je možda u pitanju nova ljubav mlade glumice, a radi se o Uglješi Novaku, s kojim Dragana, sudeći po njenim opisima objava, godinama vežba sportove na vodi.

Dragana Mićalović
foto: Printscreen Instagram

"I tako već godinama, sada već ozbiljno uvežbani", napisala je glumica uz snimak koji je podelila na Instagramu.

Dragana Mićalović
foto: Printscreen Instagram

Osim toga, Dragana je i prošle godine objavljivala slike sa Ade Bojane, upravo sa Uglješom, a tada, kao i sada, svi su posumnjali da su njih dvoje u vezi, iako to glumica nikada nije potvrdila.

Dragana Mićalović
foto: Printscreen Instagram

Ko je zgodni Uglješa

Sudeći po Uglješinom Instagram profilu, u pitanju je advokat koji voli vodene sportove. On, zajedno s bratom, radi u očevoj advokatskoj kancelariji osnovanoj još 1991. godine. Pored advokature, Uglješa obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, dok je istovremeno svetski putnik, a takođe je i veoma pobožan.

Nedavno kupila stan

Dragana Mićalović je inače krajem prošle godine kupila stan u Beogradu, a nedavno je otkrila da ju je na taj korak najviše podstaklo podizanje stanarine od strane stanodavca.

- Još uvek nisam svesna šta sam postigla, jer već šest meseci, sedam, sa majstorima vodim ljutu borbu, prvi put prolazim kroz to. Kao što sam i rekla, ćutala sam o tome, nije znala ni moja porodica, niko sem majstora, arhitekte i mog prijatelja koji je snimao ceo taj proces. Naučila sam sve, i šta je košuljica, i sve... Mogu da gradim sad! (smeh) Još uvek nisam svesna, gledam te zidove, gledaju oni mene, ne znam zašto se gledamo! Treba vreme neko da prođe da bih shvatila da je to moje, zaista - rekla je Dragana.

- Kada vidim mamu moju kako je ponosna, moje sestre, onda mi to dođe do pameti. Želim svima da dožive ovo! Kad dobijete vaših par kvadrata onda znate da je to samo vaše. Želim da podelim svoju radost. Možda će to nekog motivisati. Dugo sam mislila da li da se upustim u to... Šta ako ostanem bez posla, šta ako stane karijera, šta ako nemam da platim... Stanarski život me je više namučio! (smeh) Motivisao me je najviše gazda koji je digao kiriju! Podigao je kiriju u roku od par meseci drugi, treći put, proplakala sam - istakla je ona.

Dragana je, inače, najbližima vest o kupovini nekretnine saopštila na Uskrs. Draganina majka je tad bila jako emotivna, pa je umalo zaplakala.

Mićalovićeva se, podsetimo, snimala u novom domu, te pokazivala šta sve poseduje, a od sreće je pustila i suze.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:04

Dragana Mićalović stigla na koncert Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja