NE, OVO NIJE BIJONSE, VEĆ NJENA VOŠTANA FIGURA: Na prvi pogled izgleda IMPOZANTNO, ali jedan detalj na njoj BAŠ BODE OČI (FOTO)
Foto: Berzane Nasser/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

MIŠLJENJA SU PODELJENA

NE, OVO NIJE BIJONSE, VEĆ NJENA VOŠTANA FIGURA: Na prvi pogled izgleda IMPOZANTNO, ali jedan detalj na njoj BAŠ BODE OČI (FOTO)

Pop kultura -

Slavna pevačica Bijonse dobila je svoju voštanu figuru u muzeju Grévin u Parizu. Figura je otkrivena u četvrtak, a napravljena je u prirodnoj veličini.

Osim što neverovatno podseća na slavnu pevačicu, figura je privukla i pažnju zbog "izazovnog" izdanja.

Bijonse
foto: Berzane Nasser/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Voštana figura je napravljena u sedećem položaju, a obučena je u srebrni, šljokičasti kostim s dubokim dekolteom. Kostim se sastoji i od raskošnog svetlucavog plašta. U fokusu su i duge noge, koje pevačica inače rado pokazuje. Slavna pevačica je prikazana s jednom rukom podignutom iza glave i s dugom i talasastom kosom.

Voštana figura Bijonse u muzeju Madam Tiso
Voštana figura Bijonse u muzeju Madam Tisofoto: Madame Tussauds New York/Mega / The Mega Agency / Profimedia

I dok su brojni bili oduševljeni seksepilom kojim figura odiše, drugi su je kritikovali jer, prema njima, figura ima "previše belu put". Iste je komentare dobila i Bijonsina figura u popularnom muzeju Madam Tiso, koju su napravili pre nekoliko godina. "Ovo nije u redu", "Ne, ovo nije Bijonse", pisali su.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track