S 14 GODINA POSTAO ZAVISNIK, A SMRT BRATA GA JE SLOMILA: Obožavanog glumca više niko NE PREPOZNAJE, danas ne liči na sebe (FOTO)
Foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NEKAD I SAD

S 14 GODINA POSTAO ZAVISNIK, A SMRT BRATA GA JE SLOMILA: Obožavanog glumca više niko NE PREPOZNAJE, danas ne liči na sebe (FOTO)

Pop kultura -

Američkog glumca Džeka Bleka retko viđamo u javnosti, a ovih dana snimljen je u šetnji Los Anđelesom u neprepoznatljivom izdanju. Fotoreporteri su ga snimili s podužom, sedom bradom, a mnogi su primetili da izgleda zapušteno. Na glavi je nosio šešir, a tokom šetnje je delovao vrlo opušteno.

Blek se proslavio ulogom u filmu "Rokenrol škola", a kad je imao samo 14 godina borio sa zavisnošću od kokaina.

Džek Blek
foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Imao sam mnogo problema s kokainom. Družio sam se s nekim prilično problematičnim likovima. Bojao sam se da idem u školu jer je jedan od njih hteo da me ubije. Hteo sam da odem odatle", priznao je jednom prilikom.

Džek Blek
foto: Red Hour Films / AFP / Profimedia

Njegov brat Hauard preminuo je 1991. godine od AIDS-a, kada je imao 36 godina. Blek se 2006. godine oženio pevačicom Tanjom Hejden, a imaju dva sina. Za­prosio ju je dijamantnim prstenom vrednim 50.000 dolara, a venčali su se u Kaliforniji.

Jednom je priznao da je već u početku video koliko je Tanja talentovana i lepa, ali bio je previše stidljiv da joj predloži izlazak. Danas živi porodičnim životom u San Felizeu, a na društvenim mrežama svakodnevno deli trenutke iz privatnog života.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

02:14

Transformacija Nikole Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track