NAJSKANDALOZNIJA HALJINA KOJA APSOLUTNO NIŠTA NE SAKRIVA: Pevačica ni bradavice nije pokrila, a kad se okrenula, nastao je KOLAPS
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

HRABRO IZDANJE

NAJSKANDALOZNIJA HALJINA KOJA APSOLUTNO NIŠTA NE SAKRIVA: Pevačica ni bradavice nije pokrila, a kad se okrenula, nastao je KOLAPS

Pop kultura -

Španko-argentinska pevačica Nati Peluso (29) znala je kako da privuče pažnju kada se pojavila na letnjoj zabavi "Elle Gourmet" u Madridu.

Zanosna crnka je trenutno jedna od mladih pevačica u usponu, čiji su drugačiji tekstovi pesama i muzika osvojili srca publike, a 2021. je osvojila latinski Grammy za najbolji alternativni album. Možda niste čuli za nju, ali njeno vreme tek dolazi, a o njenoj popularnosti delimično govori i podatak da je na Instagramu prati 4,5 miliona korisnika.

Nati Peluso
foto: Mike Chicorro/ZUMA Press Wire) / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Često igra na kartu svog izgleda i ne libi se da pokaže svoj seksepil, a njena ženstvena figura pomalo odskače od holivudskih standarda lepote, piše Jutarnji.hr.

Za pomenuti događaj izabrala je vrlo zavodljivu i riskantnu haljinu koja malo toga ostavlja mašti na volju.

Nati Peluso
foto: FRAN GUERRA / Fran Guerra / ContactoPhoto / Profimedia

Pevačica Nati obukla je provokativnu haljinu od prozirne tkanine prošarane dramatičnim, svetlucavim vezom u crnoj boji. Haljina na bretele prati liniju tela u gornjem delu.

Ispod privlačne kreacije nosila je samo crne tanga gaćice i nije imala brushalter, a čak ni bradavice nije zaštitila od radoznalih pogleda.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track