ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: "Isti kupaći - drugo stanje", video snimak ODUŠEVIO JE sve pratioce na Instagramu
Foto: printscreen/instagram/_blejzmodesti

prelepi

ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: "Isti kupaći - drugo stanje", video snimak ODUŠEVIO JE sve pratioce na Instagramu

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović (31) i njen suprug atletičar Mihail Dudaš uskoro će postati roditelji.

Oni trenutno uživaju na letovanju, a Anđela je iskoristila priliku da, sem prelepe plaže, pokaže i svoj trudnički stomačić.

"Isti kupaći - drugo stanje", napisala je prelepa glumica pored objave, snimajući stomak iz svakog ugla.

Njeni pratioci su oduševljeni videom, pa su je obasuli prelepim komentarima.

"Najlepša si, mngo ti slatko stoji stomačić," napisala je jedna od pratilaca.

Podsetimo, ovaj bračni par, koji se venčao prošle godine u velikom je poslu prethodnih dana, budući da sve mora da bude spremno za dolazak naslednika.

Aktivni su na Instagramu gde rado dele detalje iz svog života, a ovoga puta Anđela je otkrila kako izgleda njihov dan i oduševila sve.

"Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putu i mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi. Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno," napisala je Anđela.

Komentari su se samo nizali, a priključila se i Anđelina koleginica Anđelka Stević Žugić (poznatija kao Anđelka Prpić).

- I neka uvek bude malo kreativnog haosa, a vi uvek malo ludi i ovoliko medeni i zaljubljeni - napisala je Anđelka, na šta joj je Anđela odgovorila: "Volem".

Inače, par se prošle godine venčao, a nedavno su proslavili i prvu godišnjicu braka.

"Godinu dana od našeg najlepšeg dana", napisala je ona u opisu objave i dodala emotikon smajlija kome su oči pune suza.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track