Ešli Grejem (35) jedna je od najlepših plus sizemanekenki današnjice, a njene obline su česta tema na mnogim događajima i na društvenim mrežama. Pogotovo što Ešline okleva da nosi razne kreacije i ponosno pokazuje svoju figuru.

"Za to treba imati mnogo samopouzdanja i svaka joj čast“, ​​hvale je na društvenim mrežama.

Manekenka je svojevremeno otkrila da ima 91 kilogram i 177 centimetara, a žene joj 'zameraju' jer izgleda kao da ima 60 kilograma.

profimedia0612760869.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Mnogi se pitaju šta Ešli jede tokom dana i kako može na tako dobar način da „sakrije” višak kilograma. Zbog toga je ona otkrila u čemu je tajna. Sa suprugom Džastinom Ervinom, za kojeg se udala 2010. godine, voli da izlazi u restorane na večeru i često uživa u pici, iako zna da nije baš nutritivno bogata, već samo malokalorična.

I dok druge manekenke paze na svaki gram i opterećuju se unosom kalorija, Ešli jede bez ikakvih ograničenja. Uostalom, proslavile su je svoje obline, pa zašto bi se brinula o 'standardima lepote i mršavosti' koje nameće društvo.

profimedia0820572481.jpg
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I sama je priznala da postoji period kada još uvek želi da dovede kilažu u red, a tada se njen jelovnik sastoji od dosta nutritivno bogatih namirnica.

Za doručak pije smuti od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cvekle i peršuna. Za ručak bira kinou i smeđi pirinač sa povrćem, koje prelije pastom od susama. Za večeru je pečeni losos sa rukolom i slatkim krompirom, a čokolada se ne može poreći. Kada želi da se nagradi ili je vreme za cheat meal, najčešće bira makarone i sir.

(Kurir.rs/Story/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago