Dlumac Dani Treho je na američki Dan nezavisnosti, 4. jula, snimljen je u tuči tokom parade u Los Anđelesu.

Osamdesetogodišnji glumac poznat iz serije "Machete" pojavio se na paradi povodom Dana nezavisnosti gradske četvrti Los Anđelesa, Sunland-Tujunge. Tada je navodno neko bacio balon pun vode na automobil u kom je on sedeo, izvestio je ABC7.

Snimak incidenta prikazuje Treha kako sedi u belom kabrioletu i smeši se za fotografije. Svedoci su ispričali kako je neko tokom fotografisanja bacio balon vode na Treha. Snimak zatim prikazuje kako on prilazi jednom muškarcu u gužvi i udara ga. Čovek mu je uzvratio udarac, a glumac je pritom posrnuo i pao.

Muškarac koji je nasrnuo na Treha zatim je udario drugog muškarca koji je takođe pao na pod. U masi je tada izbila veća tuča, tokom koje je Treho zgrabio stolicu na rasklapanje i bacio je u taj haos. Svedoci su za Fox rekli da je svuda bilo krvi.

Mnogi posmatrači su za to vreme pokušavali da zaštite decu, a brzo su se pokrenuli kako bi prekinuli tuču i uspostavili red.

Na snimku se vidi i kako se Treho svađa s jednom ženom koja je, čini se, pokušala da ga zadrži. Kada je policija stigla, tuča je već bila prestala. Niko nije priveden, javlja Independent.

Treho je nakon incidenta za TMZ rekao da je prodavac balona vode kukavica koja se ponašala detinjasto kada je na njegov automobil bacio balon.

Rekao je i da tokom tuče niko nije povređen.

Treho je poznat po tome što je glumio u nekoliko filmova Roberta Rodrigeza. Pre glumačke karijere se borio sa zavisnošću od droga, a neko vreme je proveo i u zatvoru San Quentin. Od 1968. godine je trezan, a po izlasku iz zatvora je počeo da glumi.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje