Kejt Midlton nije prisustvovala ovogodišnjem Vimbldonu, iako se organizatori još uvek nadaju da će se pojaviti pre završetka mečeva 14. jula. Umesto Kejt, došli su njeni roditelji, Kerol i Majkl Midlton.

Kejt Midlton je detinjstvo provela u brdima Berkšir u blizini Oksforda. Uz roditelje, sestru i brata, odrasla je u kući pod imenom Oak Acre u selu Baklberi, vrednoj više od milion i po evra.

foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Njeni roditelji osnovali su firmu davne 1987. godine, a bavili su se prodajom opreme za proslave. Prihodi su im bili takvi da su bez problema svoju decu Kejt, Pipu i Džejmsa poslali u privatne škole.

foto: Thomas Krych/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, njihov uspeh je oslabio poslednjih godina, zbog čega je firma "Interpath Advisory" otvorila i vodila postupak stečaja. The Times je pisao da imovina firme nije bila dovoljna da pokrije sva dugovanja.

foto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kerol se 2019. povukla iz svakodnevnog vođenja posla i umesto toga postala ambasadorka brenda. Četiri godine kasnije vratila se na čelo kompanije jer je krenula potraga za kupcem koji bi spasio firmu.

Nakon što je doživeo finansijske poteškoće zbog pandemije koronavirusa, Party Pieces je pao u stečaj i prodat Džejmsu Sinkleru, koji je firmu platio 180.000 funti.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?