Svi svetski mediji raspisali su se o tome da se razvode Dženifer Lopez i Ben Aflek. Glasine kolaju već neko vreme jer su nekoliko puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a Ben redovno na svim fotografijama izgleda ili ljutito ili potišteno.

Tako je bilo i ovog puta, kada je uhvaćen na ulicama Brentvuda u Kaliforniji. Ben je naime viđen kako izlazi na ručak dan nakon što je praznik Dan nezavisnosti proveo daleko od Dženifer Lopez, ali za razliku od trenutaka kada je s pevačicom u javnosti, ovoga puta je na licu imao širok osmeh, koji gotovo nikad ne viđamo u javnosti kad je ovaj glumac u pitanju.

ben-aflek-profimedia0887557495.jpg
BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je sada fotografisan dok je ulazio u restoran, odvojivši vreme za prijateljski razgovor s misterioznom plavušom. Ovo druženje dodatno je podstaklo nagađanja o njegovom razvodu od Džej Lo, s kojom nije proveo ni Dan nezavisnosti.

ben-aflek-profimedia0887280809.jpg
BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Ben Aflek i Dženifer Lopez bili su vereni pre više od 20 godina, a onda su u novembru 2022. potvrdili da su se verili nakon što su dve decenije bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili decu i izgradili porodice, ali onda su shvatili kako im je suđeno da budu zajedno.

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0878412931.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U tih 18 godina, dok su bili odvojeni, Dženifer se udala za latino pevača Marka Entonija, s kojim je ostala 10 godina i s kojim je dobila blizance Maksa i Emu. Ben je pak sreću pronašao s glumicom Dženifer Garner, s kojom je u braku bio 12 godina i dobio troje dece: ćerke Vajolet i Serafinu Rouz i sina Semjuela.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Amtv (VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!