BILI SU ZALJUBLJENI DO KRAJA ŽIVOTA, A SVOJU AFERU KRILI SU IZA BRAKOVA: Ovi glumci bili su NAJVEĆE ZVEZDE Holivuda, a onda...
Foto: Frank Worth / Zuma Press / Profimedia

životna priča

BILI SU ZALJUBLJENI DO KRAJA ŽIVOTA, A SVOJU AFERU KRILI SU IZA BRAKOVA: Ovi glumci bili su NAJVEĆE ZVEZDE Holivuda, a onda...

Pop kultura -

Jedna od nerešenih misterija starog Holivuda definitivno je i navodna ljubavna priča između dva veoma poznata glumca, a reč je o Keriju Grantu, kojeg znaju i mlađe generacije i Rendolfu Skotu.

Glumci su važili za velike zavodnike i obično su dobijali glavne uloge. Fizička privlačnost, sotisficiranost, šarm i specifičan naglasak Keriju Grantu obezbedili su status najveće zvezde u Holivudu.

Rendolf Skot sa druge strane bio je manje popularan, ali je takođe imao veoma plodnu karijeru i mogao je da parira Grantu na filmskom platnu.

Keri Grant i Rendolf Skot imali su veoma posebnu vezu, živeli su zajedno 12 godina i zajedno posedovali dve kuće, od kojih je jedna na plaži. Uživali su jedan pored drugog, sve dok njihov odnos nije počeo da izaziva sumnju kod javnosti, da se iza imidža dvojice poželjnih neženja koji zajedno provode "lude" momačke dane, a koji su negovali u medijima, zapravo krije nešto drugo.

Na osnovu njihovog i previše prisnog ponašanja, pogleda koje nisu mogli da sakriju, javnost je počela da sumnja da su u vezi.

Ben Medoks, novinar je napisao tekst kojim je prikriveno i između redova sugerisao da je njihova veza mnogo više nego samo prijateljstvo. Ovo je izazvalo lavinu zluradih komentara koje su iz filmske industrije morali odmah ugušiti jer je u to vreme bilo jako loše za imidž.

Keri Grant se 1934. godine oženio kako bi zataškao ove tvrdnje, a Randolf Skot je navodno pao u depresiju, kada je čak pokušao i da izvrši samoubistvo.

Ipak, Kerijev novi brak, potrajao je samo 14 meseci, a njegova supruga je tvrdila da je bio nasilan, nezainteresovan za intimni život i maltene stalno pod dejstvom alkohola.

Nakon razovda, Keri Grant se ponovo vratio Randolfu Skotu, a njihovi publicisti su sve zataškavali serijom tekstova o tome kako su mnoge lepe devojke i poznate glumice viđene kako u sitne sate napuštaju njihovu kuću na plaži. Zajedno su imali sedam propalih brakova.

Ričard Blakvel poznati modni kritičar, jedno vreme živeo je sa glumcima i po njegovom svedočenju bili su duboko i veoma zaljubljeni. Međutim, glasine o njihovoj vezi ponovo su postale jake pa su ponovo morali da se ožene kako bi to zataškali.

Keri Grant
foto: Profimedia

Nikada više nisu živeli zajedno, ali su bili bliski prijatelji do kraja života. Tokom osamdesetih su ih viđali u jednom poznatom restoranu gde su dolazili. Imali su sto u zadnjem delu restorane gde su provodili sate u razgovoru i držeći se za ruke.

U svojoj 82. godini, Keri je doživeo snažan moždani udar, dok se pripremao za nastup, i nažalost preminuo.

(Kurir.rs/SD/J.M.)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track