Holivudski zavodnikBredli Kuper (49) od oktobra prošle godine u vezi je sa top modelom Điđi Hadid (29). Iako su, kao i svi, preokupirani svojim obavezama, čini se da njihova veza lepo i ozbiljno napreduje, uprkos velikoj razlici u godina.

"Njihova veza je sve jača i ozbiljnija. Điđi je posebno srećna zbog toga dokle su dogurali. Zaista su se našli i zaista su srećni," otkrio je Izvor blizak paru, a preneo "The Blast".

bredli-kuper-djidji-hadid-profimedia0840866208.jpg
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kako je navedeno, njih dvoje nisu posvećeni samo poslu i jedno drugom, već i daju sve od sebe da što više vremena provedu sa svojom porodicom.

Oboje imaju decu iz prethodnih veza što ih je dodatno zbližilo a, kako se čini, njihove ćerke, njegova Lea (7) i Điđina Kai (3) dobro se slažu.

Uzevši u obzir da im cvetaju ruže na svakom polju, samo je pitanje vremena kada će Bredli da klekne na koleno i postavi sudbinsko pitanje. Prema rečima Izvora, Bredli i Điđi već neko vreme razmišljaju o zajedničkoj budućnosti, i zaljubljeni su kao nikada.

profimedia0876955802.jpg
ISA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: ISA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Takođe, pored toga što su nedavno viđeni zajedno na sastanku u Njujorku, po stranim medijima kruži priča i da je Bredli, navodno, kupio kuću u blizini farme konja njene porodice vrednu četiri miliona dolara. Iako je par u javnosti viđen odavno, oni su potvrdili svoju vezu u januaru ove godine.

Podsetimo, Bredli spada u grupu holivudskih zavodnika zbog njegovih mnogobrojnih veza sa poznatim lepoticama, počevši od Irine Šajk, preko Kameron Dijaz i Rene Zelveger, pa do Dženifer Esposito, Dženifer Lopez a pričalo se i da je bio sa Lejdi Gagom, ali to nikada nije potvrđeno.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago