Milijarder Džef Bezos privlači pažnju javnosti svojim privatnim životom.Poznato je da je veren sa Loren Sančez i da ima brak sa Mekenzi Skot od koje se razveo 2019. godine.

Ko su deca Džefa Bezosa?

loren-sancez-dzef-bezos-profimedia0881800847.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu svoju decu (tri sina i ćerku) drži daleko od očiju javnosti i društvenih mreža kako bi sačuvao njihovu privatnost.O njima se ništa ne zna, pa čak ni imena ili godina rođenja. Međutim, poznato je da se njegov najstariji sin zove Preston i da je rođen 2000. godine.

Poznato je i da su Bezos i njegova bivša supruga usvojili ćerku iz Kine, ali se ne zna kada. Milijarder je na panelu SamitLA u novembru 2017. rekao da je snalažljivost veština koju je naučio kao dete i koju su on i njegova supruga usadili svojoj deci.

Kako ih vaspitava?

loren-sancez-dzef-bezos-profimedia0886844985.jpg
CIAOPIX - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: CIAOPIX - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džef Bezos kaže da je svoje četvoro dece pustio da se igraju noževima sa 4 godine i električnim alatima već od 7 ili 8 godina.

Govoreći na panelu SamitLA, sa svojim bratom Markom Bezosom, rekao je da je snalažljivost veština koju je naučio kao dete i ona koju su on i njegova supruga usadili svojoj deci od 12 do 17 godina.

profimedia0863915309.jpg
Drew Angerer / AFP / Profimedia 
foto: Drew Angerer / AFP / Profimedia

Obrazloženje njegove supruge, kaže Bezos u šali, jeste da bi ona „više volela da ima dete sa devet prstiju nego beskorisno dete“, za šta on veruje da je "fantastičan stav o životu“.

Milijarder objašnjava da mu je učenje da bude snalažljiv u mladosti izuzetno pomoglo u poslu, posebno u Amazonu gde se iznova suočavao sa neuspesima i bio primoran da rizikuje, prenosi CNBC News.

dzef-bezos-preston-bezos-profimedia0483418913.jpg
Shannon Finney / Getty images / Profimedia 
foto: Shannon Finney / Getty images / Profimedia

Srećom, kaže biznismen, sada ima decu koja su naučila da budu snalažljiva i što je najvažnije, "da i dalje imaju sve svoje prste“.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir televizija Srpska deca uz Nikolu Jokića u Kripto areni