JELENA ĐOKOVIĆ NA TRIBINAMA VIMBLDONA U STILU MEGAN MARKL: Kad vidite šta im je zajedničko, biće vam jasno zašto je KRALJICA STILA
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

SOFISTICIRANO

JELENA ĐOKOVIĆ NA TRIBINAMA VIMBLDONA U STILU MEGAN MARKL: Kad vidite šta im je zajedničko, biće vam jasno zašto je KRALJICA STILA

Pop kultura -

Dok slavni srpski teniser Novak Đoković dominira na terenu, njegova supruga Jelena Đoković svojim modnim stilom vlada tribinama Vimbldona.

Svaki stilski odabir supruge Novaka Đokovića savršen je spoj besprekorne sofisticiranosti i jednostavnosti, a njeno jučerašnje pojavljivanje na tribinama centralnog terena očaralo je sve prisutne.

Za osmi dan Vimbldona Jelena je odabrala odevnu kombinaciju koja je pravo remek-delo, a posebno se istakao jedan detalj.

Jelena Đoković
foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Tokom meča između Novaka Đokovića i danskog tenisera Holgera Runea, supruga najboljeg tenisera sveta ostala je verna svom vanvremenskom i elegantnom stilu.

Jelena je u društvu sina Stefana prve navijačke redove ulepšala svojim svedenim, ali izuzetno efektnim izdanjem koji se sastoji iz najobičnije bele majice i dubokih pantalona ležernog kroja u bež boji.

Ovaj stajling upotpunila je šik crnim sakoom od tvida u stilu Chanel-a, a zlatni dugmići koje je savršeno ukomponovala sa sličnim minđušama celom izgledu dali su dozu vanvremenskog glamura.

Duga kosa vezana u visoki rep i prirodan "no makeup" izgled Jelenin su zaštitni znak, te se i ovoga puta odlučila za tu dobro proverenu i otmenu varijantu.

Da njen modni izraz neodoljivo podseća na stil Megan Markl nije tajna, a konkretno ovaj Jelenin blejzer gotovo je identičan onom koje je supruga princa Harija pre dve godine nosila na Igrama nepobedivih u Holandiji.

Jaknicu luksuznog brenda Celine identičnu Jeleninoj nekadašnja glumica takođe je ukombinovala sa belom majicom, konjskim repom i minimalnom šminkom.

Ipak, ležerne letnje pantalone Đokovićeve supruge Marklova je zamenila trendi farmerkama neobaveznog kroja, a ceo autfit začinila je skupocenom Loewe torbicom i Chanel baletankama, kao i zlatnim nakitom nalik Jeleninom.

Ovo Jelenino izdanje može poslužiti kao ultimativna modna inspiracija, bilo da je u pitanju odlazak na posao ili ležerno druženje sa prijateljicama tokom vrelih letnjih dana.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track