NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA UŽIVA U LUKSUZU U TURSKOJ: Jedna uloga joj donela 227.000 evra, a svi komentarišu KOLIKO JE SMRŠALA
Foto: Instagram/milicamilsaisakovic

BAŠKARI SE

NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA UŽIVA U LUKSUZU U TURSKOJ: Jedna uloga joj donela 227.000 evra, a svi komentarišu KOLIKO JE SMRŠALA

Pop kultura -

Milica Milša, za koju kažu da je naša najplaćenija glumica, uživa na luksuznom letovanju u Turskoj, što je i pokazala svojim pratiocima na Instagramu.

Glumica je najpre objavila snimak iz rizorta u kome boravi, a javila se iz bazena u kom se rashlađuje u vrelim letnjim danima.

Bazen u luksuznom rizortu je okružen zelenilom, a glumica se sama baškarila u njemu dok ju je suprug Žarko Jokanović snimao.

Milša je pozirala i u šarenom jednodelnom kupaćem kostimu, a evidentno je da je smršala, te su mnogi pohvalili njenu liniju.

"Milina", stoji u opisu fotografije koju je glumica objavila

Jedna uloga joj donela brdo novca

Inače, Milica Milša oduvek je važila za jednu od najlepših glumica sa ovih prostora, a odnedavno je ponela i titulu najplaćenije glumice i to zahvaljujući ulozi Ade Kanački u seriji "Igra sudbine".

- Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra, ispričao je dobro obavešten izvor za Informer dok je glumica sa svojim suprugom Žarkom još bila deo ovog projekta.

(Kurir.rs/ L. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track