Manekenka Emili Ratajakovski i pevačica Kamila Kabeljo postale su viralne na društvenim mrežama, nakon što je procurio snimak sa jedne žurke.

Dve slavne lepotice prisustvovale su tradicionalnoj 'žurci u belom', koju u Njujorku 4. jula organizuje biznismen i filantrop Majkl Rubin. Kao što se moglo očekivati, ovo je bila zabava na kojoj su mogle da prisustvuju samo VIP ličnosti, zbog čega je logično da su svi bili opušteniji.

Bez kamera, paparaca i obožavalaca, slavne ličnosti mogle su da uživaju u muzici i piću, ali i da se opuste. Na spisku su bili i Džej Zi i Bijonse, Leonardo Dikaprio, Drejk, Kendal Džener, ali su ove dve lepotice bile najdominantnije.

O čemu je reč?

Na video snimcima mogli smo da vidimo kako obe uživaju na luksuznoj žurci, fotografišu se sa poznatim kolegama iz svetskog šou biznisa, a onda, kao grom iz vedra neba pojavljuje se snimak kako se Kamila i Emili ljube u usta. Čini se da pevačica i manekenka nisu mogle da se obuzdaju, a privatniu snimak koji je Emili podelila na Tik toku zapalio je mreže.

Strastveni poljubac nikoga nije ostavio ravnodušnim, a komentari su se samo nizali.

Inače, Kamila je nedavno izdala svoj četvrti studijski album, a u intervjuima neretko ističe da je konačno "ona prava" te se spekuliše da je biseksualnog opredeljenja, a ne jenjavaju ni šuškanja da je imala romansu sa koleginicom Loren Hauregi.

(Kurir.rs/I.M.)