MANEKENKA UPECALA SINA MULTIMILIONERA I CELA PLAŽA JE GLEDALA U NJIH: Ne zna se ko je zgodniji, a evo koliko je "TEŽAK" novi dečko
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UHVAĆENI NA IBICI

MANEKENKA UPECALA SINA MULTIMILIONERA I CELA PLAŽA JE GLEDALA U NJIH: Ne zna se ko je zgodniji, a evo koliko je "TEŽAK" novi dečko

Pop kultura -

Brazilska manekenka Alesandra Ambrozio uslikana je na Ibici sa sinom multimilionera Majkla Smarfita, Aleksandrom Smarfitom. Uživali su na kupanju i delovali su vrlo blisko.

Čini se kako je Alesandra nakon raskida s Ričardom Lijem prošle godine našla novu ljubav. Osim što se provodila s Aleksandrom, Alesandra je pokazala i figuru u dvodelnom crvenom kupaćem kostimu, a kad je u pitanju vitka linija, ni njen trenutni partner ne zaostaje.

Alesandra Ambrozio, Aleksandar Smarfit
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aleksandrov otac, ser Majkl Smarfit smatra se vodećom osobom u globalnoj industriji ambalaže, čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara.

Pre manje od godinu dana raskinula je s Ričardom Lijem

U septembru prošle godine strani mediji raspisali su se o problemima u odnosu Alesandre i Ričarda, koji su bili u vezi od januara 2021. godine.

"Ona je bila s prijateljima i decom, a on je radio pa su se udaljili i nisu izlazili neko vreme. Uvek joj je bio drag pa možda i uspeju da reše sve, ali već su mesecima razdvojeni pa je malo verovatno da će se to dogoditi", rekao je tada izvor za Daily Mail.

Poslednji put su snimljeni zajedno u oktobru 2023. tokom šetnje Njujorkom, što je izazvalo komentare da su se ipak pomirili. Međutim, čini se kako ipak probleme nisu uspeli da reše. Pre njega, bila je s biznismenom Džejmijem Mazurom, s kojim je dobila dvoje dece.

Najpoznatiji Victoria's Secret anđeo

Alesandra je s manekenskom karijerom počela još u tinejdžerskim godinama, ali je postala međunarodno poznata nakon što su je angažovali brendovi poput Ralpha Laurena, Christiana Diora i Giorgija Armanija. Često se pojavljivala na naslovnicama magazina Vogue, Harper‘s Bazaar, GQ, Elle i Glamour.

Godine 2004. postala je Viktorijin anđeo i bila je lice brenda do 2017.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track