PO SVAKU CENU JE HTELA BOGATOG MUŽA, A ON JE NAPRAVIO DETE DRUGOJ: Sve mu je oprostila, pa čak i "NOŽ U LEĐIMA"
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SADA SU U SREĆNOM BRAKU

PO SVAKU CENU JE HTELA BOGATOG MUŽA, A ON JE NAPRAVIO DETE DRUGOJ: Sve mu je oprostila, pa čak i "NOŽ U LEĐIMA"

Pop kultura -

Glumica Salma Hajek (57) izgleda fantastično, a mnogi kažu kako nikad ne bi pogodili da je u šestoj deceniji. Čini se da je sve u njenom životu konačno došlo na svoje mesto.

Salma je 2006. upoznala biznismena Fransou Anrija Pinoa. Imala je 41 godinu i bogatu karijeru iza sebe. Ono što joj je nedostajalo bilo je dete. Pomislila je kako još ima šansu za ostvarivanje svog velikog sna - da postane majka. I uspela je. U septembru 2007. rodila je ćerku Valentinu Palomu.

Salma Hajek
foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Salma je ranije u svojim intervjuima bila vrlo otvorena i otkrila da je zabrinuta što je napunila 40, a nije trudna. Rođenje ćerke učinilo ju je najsrećnijom, a mnogim majkama postala je uzor kako se može začeti u petoj deceniji, i to bez medicinske intervencije. Valentina je glumici prvo dete, a njenom partneru treće. Venčali su se 2009. i imali su dve svadbene ceremonije - jednu u Parizu, drugu u Veneciji.

Salma Hajek, Fransoa Anri Pino
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što se porodila, udaljila se od sveta glume. Htela je da bude predana majka i prati svaki napredak svoje ćerke, a tada joj je Fransoa rekao kako treba da sledi svoju strast i da glumi. Vratila se na posao kada je devojčica imala tri godine i dokazala ćerki da se oko nje ne okreće svet. Salma je na to gledala kao životnu lekciju, a mnogi su joj to prebacivali i govorili da ima čudan odnos s ćerkom.

Fransoa Anri Pino, Salma Hajek
foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Salma i njen tadašnji dečko imali su vrlo težak početak. Glumici su spočitavali da je samo htela da nađe imućnog partnera, a onda joj je on "zabio nož u leđa". Imao je aferu sa slavnom manekenkom Lindom Evanđelistom, koja mu je rodila sina Augustina Džejmsa. Tražila je kasnije i alimentaciju, šuškalo se da se radilo o 46.000 dolara mesečno.

Linda Evanđelista
Linda Evanđelistafoto: Profimedia

Salma je o tom skandalu ćutala, a onda je ipak progovorila. Nije joj bilo jasno zašto je Linda četiri godine krila ko je otac njenog deteta. Glumica mu je oprostila to što je bio neveran i dala šansu njihovoj vezi. Zbog toga što mu se vratila, za Salmu su znali da kažu da ima nisko samopouzdanje, ali na to se nije obazirala.

Salma Hajek
foto: Profimedia

"Slike ne mogu da vam otkriju njegovu čaroliju. Učinio me je mnogo boljom osobom i omogućio mi da rastem na tako dobar, zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak i da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle šta žele. Petnaest godina smo zajedno, a naša ljubav je i dalje snažna pa se čak više i ne uvredim", izjavila je svojevremeno i istakla da je nezavisna, što se njenom suprugu sviđa i jako je ceni zbog toga.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track