Pevačica Britni Spirs ponovo se našla u centru pažnje. Naime, već mesecima unazad svi ponovo brinu za njeno stanje jer na društvenim mrežama deluje kao da je u novim problemima. Sada je jednom objavom otkrila p čemu se zapravo radi.

Već se neko vreme u medijima govori o problemima koje Britni ima s dečkom Paulom Solizom. Pevačica je sada na Instagramu objavila "Je*eno slobodna! Nikad više neću biti s muškarcem dok sam živa", a onda je ovu objavu obrisala i zamenila novom.

Nakon ove objave Britni je objavila dva videa u kojima pokazuje dve nove haljine. Oba videa su popraćena pesmom Elle King Ex's & Oh's.

Problemi među partnerima i reakcija policije

Podsetimo, hitne službe su u ove godine reagovale na incident između Britni s i njenog dečka u hotelu Chateau Marmont u Los Anđelesu.

"Primili smo poziv na 911 s informacijom o povređenoj odrasloj ženskoj osobi. Nemamo puno informacija o povredi. Poslali smo jedno vozilo na mesto događaja", rekao je predstavnik vatrogasaca Los Anđelesa.

Pevačica je viđena kako izlazi iz hotela bosa, u donjem vešu umotana u ćebe i držeći jastuk u rukama. Nakon incidenta izvori su rekli da su prijatelji pevačice jako zabrinuti zbog njene veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vest od samog početka."

Britni Spirs već duže vreme zabrinjava fanove na društvenim mrežamafoto: Instagram/britneyspears

Tokom 2023. počelo se pisati da se Spirs "zbližava" sa Solizom, ali upućeni su u to vreme govorili da su zabrinuti zbog njegove kriminalne prošlosti. Sudski zapisi pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno delo posedovanja vatrenog oružja.

(Kurir.rs/Index.rs/M.J)