ANĐELKA PRPIĆ U BIKINIJU: Glumica u nikad izazovnijem izdanju, fanovima nije promakao OVAJ DETALJ na fotografiji - svaka čast!
Foto: Printscreen

ima razloga za zadovoljstvo

ANĐELKA PRPIĆ U BIKINIJU: Glumica u nikad izazovnijem izdanju, fanovima nije promakao OVAJ DETALJ na fotografiji - svaka čast!

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić sa svojim fanovima na društvenim mrežama podelila je kadrove sa odmora koji je otpičela posle napornog perioda.

Naime, poznato je koliko je poslednjih meseci imala angažmana, a ujedno balansirala sa ulogom majke i supruge predah joj je zaista bio potreban. Glumica nije mnogo otkrivala detalja o tome kako će provesti letnji odmor, ali fotografije koje je objavila privukle su dovoljno žanje i bez previše reči.

Anđelka Pripć u bikini izdanju na odmoru
Anđelka Pripć u bikini izdanju na odmorufoto: Anđelka Prpić/Instagram

"Odmor može da počne", kratko je poručila u opisu fotografija na kojima je u bazenu u bikini izdanju.

Iako je u vodi, može se videti Anđelkina zavidna figura te sigurno može biti ponosna kako je doterala liniju nakon rođenja drugog deteta krajem proleća prošle godine.

Glumica izgleda nikad bolje
Glumica izgleda nikad boljefoto: Anđelka Prpić/Instagram

Ova ponosna mama ove godine puni jubilarnih 40. godina, a može se reći da je u najsajnijoj životnoj fazi. Karijera joj već neko vreme ide uzlaznom putanjom, u drugom braku pronašla je sreću kojoj je težila, a ujedno je porodicu proširila za još jednog člana. Malo li je razloga za slavlje i osećaj zadovoljstva?

Kada pogledamo ovaj spisak, nije ni čudo što glumica izgleda nikad bolje i zadovoljnije.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track