Princ Albert pojavio se na događaju povodom obeležavanja 20 godina nevladine organizacije koja se bori protiv AIDS-a, pod nazivom Fight Aids Monaco, a stajlingom je sve ostavio u čudu.

S princom Albertom se ovoga puta na događaju nije pojavila njegova supruga, princeza Šarlin, već je bio u društvu svoje sestre, princeze Stefani, kao i nećaka Kamile i Pauline. Događaj je organizovala upravo Stefani, osnivačica i predsednica organizacije, a tema su bile osamdesete.

Dok je nedavnim stajlingom do izražaja došao njegov "pivski" stomak, zbog čega se našao u centru komentarisanja, ovaj put je pažnju privukao belim pantalonama, crnim sakoom i narandžastom majicom na kojoj piše "Stars 80". Veliku porodicu slavili su uz pesme iz 1980-ih. Vrhunac večeri bilo je odavanje počasti princezi Stefani, a ceo tim Fight Aids Monaco otpevao je "L'or de nos vies" njoj u čast.

Fight Aids Monaco podržava ljude koji žive s HIV-om i koji su pogođeni HIV-om u Monaku i okolnom području. Osim što je predsednica organizacije, Stefani je i ambasadorka dobre volje UNAIDS-a od 2006. godine.

princeza-1.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Imao preko 40 ljubavnica, među njima i jugoslovensku princezu

Možda nećete verovati, ali broj ljubavnica princa Alberta premašuje 40 žena. Knez od Monaka iz dinastije Grimaldi, sin Renijea Trećeg od Monaka i američke glumice Grejs Keli živi je dokaz da titula može biti intrigantna i u današnjem svetu, a ne samo u filmskim pričama.

katarina2.jpg
Printscreen 
Katarina Oksenbergfoto: Printscreen

Pored Naomi Kembel, Dženis Dikinson, Sonje Morgan i mnogih drugih, našla se i Katarina Oksenberg. Američka glumica srpskog porekla, postala je popularna po ulozi Amande Karington u seriji "Dinastija". Ćerka Hauarda Oksenberga i kneginje Jelisavete Karađorđević, koja je takođe plave krvi, jedna je od mnogih koje su privukle pažnju princa Alberta.

O zdravstvenom stanju princeze Šarlin, koju inače ceo svet zove "najtužnija princeza", pričalo se dugo vremena, a sumnjalo se čak i da je u bolnicu bila smeštena samo da se ne bi razvela od princa Alberta zbog njegovih brojnih neverstava.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU