Glumica Ivana Dudić proslavila je juče 33. rođendan u krugu najmilijih, a snimke proslave podelila je na Instagramu.

Jedna od trenutno najpoznatijih mladih glumica u Srbiji proslavu je organizovala na brodu, a uz nju su bili njeni najbliži prijatelji.

foto: Printscreen Instagram

"Danas mi je 33. rođendan, to su Hristove godine i na brodu ćemo da ga slavimo", rekla je glumica dok ju je prijateljica snimala za Instagram.

Ivana je potom podelila i delić atmosfere i pokazala da su gosti uživali u bogatoj trpezi, a nakon gozbe, usledila je i muzika uživo.

foto: Printscreen Instagram

Ivana se snimala kako peva uz Džejevu pesmu "Imati pa nemati", a prijatelji su uživali u nezaboravnoj proslavi.

Inače, glumica ne krije da je uvek raspoložena za provod i muziku, a nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kom se vidi kako ona igra na stolu uz trubače.

foto: Printscreen Instagram

Dobija nepristojne ponude

Podsetimo, Ivana je svojevremeno otkrila da je dobijala nepristojne ponude.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić, pa dodala:

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je glumica svojevremeno, prenosi Blic.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir Ivana Dudić modna revija