EVA LONGORIJA SE SKINULA U BIKINI: Nakon kritika da se ZAPUSTILA I UGOJILA, glumica pokazala figuru o kojoj svi pričaju!
Foto: JM HAEDRICH/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

svaka čast

EVA LONGORIJA SE SKINULA U BIKINI: Nakon kritika da se ZAPUSTILA I UGOJILA, glumica pokazala figuru o kojoj svi pričaju!

Pop kultura -

Glumica Eva Longorija ima 49 godina i izgleda božanstveno. Na pragu šeste decenije mnoge dame bi joj mogle pozavideti na izgledu, ali je ona čak i pored toga bila na meti kritika.

Eva Longorija je bila na meti kritika zbog izgleda
Eva Longorija je bila na meti kritika zbog izgledafoto: Profimedia

Naime, poznato je da Eva nema problema da se fotografiše u prirodnom izdanju, često bez šminke i da nije išla na estetske zahvate. Kada su na internetu osvanule njene fotografije u bikiniju, usledili su komentari kako se zapustila, te da ima stomačić i celulit.

Eva Longorija pokazala nesavršenosti u bikiniju
Eva Longorija pokazala nesavršenosti u bikinijufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica se na ove komentare nije obazirala, ali je javnosti pokazivala kako vežba na trambolini i da su to odlične vežbe za celo telo. Sada su ponovo osvanule njene fotografije na kojima se mogu videti pojedine nesavršenosti, ali su komentari mahom pohvalni.

"Sviđa mi se što nije otišla pod nož kako bi napravila od svog tela ono koje se uklapa u holivudske standarde - sa lažnim grudima i zadnjicom. Izgleda očaravajuće", "Izgleda zdravo i prirodno", "Vidi se da vežba, ali da nije opsednuta time. Dopada mi se to", "Sjajna je i lepo je videti normalnu žensku figuru", "Meni je ovo mnogo više nego seksi nego kad vidim plastične žene sa svakim mišićem koji je kao isklesan", "Fantastično", "Savršeno normalno, sa figurom prikladnom godinama"... samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track