SIN NIKOLASA KEJDŽA FIZIČKI NAPAO MAJKU, ALI JE PUŠTEN IZ ZATVORA: Uslikana s JEZIVIM POVREDAMA, glumac platio ogromnu kauciju
Foto: Bruce/javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UHAPŠEN ZBOG NAPADA SMRTONOSNIM ORUŽJEM

SIN NIKOLASA KEJDŽA FIZIČKI NAPAO MAJKU, ALI JE PUŠTEN IZ ZATVORA: Uslikana s JEZIVIM POVREDAMA, glumac platio ogromnu kauciju

Pop kultura -

Čuveni glumac Nikolas Kejdž navodno je platio 150.000 dolara kauciju kako bi iz zatvora izvukao svog sina Vestona, koji je uhapšen zbog sumnje da je fizički napao svoju majku.

Kejdžev sin Veston (33) je, kako je potvrđeno iz policije, uhapšen u sredu zbog napada smrtonosnim oružjem. On je priveden nekoliko nedelja nakon što je njegova majka, glumica Kristina Fulton (57) viđena sa stravičnim modricama po licu.

Nikolas Kejdž
foto: Printscreen/Youtube

Mediji pišu da je Veston napao majku u stanju psihičkog rastrojstva. Izvor blizak porodici rekao je da se "očekivalo da će se ovako nešto dogoditi", ali da su "ipak svi u šoku". Mediji podsećaju da je krajem aprila došlo do verbalne rasprave između Vestona i njegove majke u Los Anđelesu, nakon čega je usledio fizički obračun.

Nije poznato da li je Veston priveden zbog napada iz aprila, ili je došlo do novog sukoba.

Christina Fulton, Kristina Fulton
foto: Bruce/javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veston je nasrnuo na majku 28. aprila. Tada je intervenisala i hitna pomoć, ali je glumica odbila da ode u bolnicu. Iz policije su tada rekli da je Veston napustio mesto napada dok je patrola stigla i da je istraga u toku.

Izvori navode da je Fultonova pokušala da uteši sina, koji je imao neke emotivne probleme. Kristina Fulton je, međutim, negirala da je bilo sukoba sa sinom uoči incidenta i zamolila je da se poštuje njena privatnost.

Nedugo nakon toga viđena je kako sa modricama na licu plaća parking.

Christina Fulton, Kristina Fulton
foto: Bruce/javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je u saopštenju navela da su je 28. aprila pozvali Vestonovi prijatelji da dođe jer je on imao psihičku krizu.

"Kada sam došla dočekao me je sin, koji je bio vidno psihički rastrojen. Oduvek sam podržavala svog sina koji se bori sa problemima. Činim sve što mogu da on dobije kontinuiranu pomoć", rekla je Fulton.

Ovo nije prvi put da je sin čuvenog glumca u problemima sa zakonom. Veston je uhapšen 2017. godine zbog vožnje pod uticajem alkohola, izazivanje nesreće i napuštanja lica mesta.

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Policija je saopštila da je udario u više parkiranih automobila, znakova i poštanskih sandučića pre nego što je udario automobilom u drvo.

Nakon što je odveden u bolnicu, optužen je za vožnju pod uticajem alkohola, nakoh čega je priveden i određena mu je kaucija od 30.000 dolara.

Godine 2011. suočio se sa optužbama za nasilje u porodici nakon što se posvađao sa svojom bivšom suprugom Niki Vilijams.

Veston je u prošlosti lečen od problema sa mentalnim zdravljem.

(Kurir.rs/ Telegraf/ L. S.)

Bonus video:

00:35

Oduzeli su mi sve samo jer sam njegov sin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track