Adel i Ed Širan bodrili su Englesku na sinoćnjoj utakmici protiv Holandije. Engleska je prošlau finale Evropskog fudbalskog prvenstva koje se održava u Nemačkoj, a sudeći po reakcijama muzičkih zvezda, bilo je jako napeto. Pevačica je bila nervozna, a Širan je, poput pravog navijača, nosio crveni dres Engleske, prenosi Daily Mail.

Pevač je bio raspoložen, smejao se i uživao u utakmici s prijateljima, a Adel je, osim nervoze, bila i uzbuđena toliko da je skakala nakon prvog postignutog gola. Međutim, nisu samo Adel i Širan bili srećni, komičarka Ketrin Rajan takođe je bila na utakmici i slavila.

foto: FRISO GENTSCH / AFP / Profimedia

Zvezde poput Olija Marsa i Kejt Bekinsejl slavili su kod kuće, a u zemlji pobednika je američki bend, The Killers, zaustavio svoj koncert da bi obožavatelji mogli da vide kako Engleska pobeđuje. Nakon pobede, s bine su puštene konfete i koncert je nastavljen.

Inače, Adel će leto provesti u Nemačkoj jer ima deset zakazanih koncerata u avgustu. Iako su brojni zainteresovani za koncerte u Minhenu, ono o čemu se najviše govori je cena karata. Ulaznice su se kupovale u preprodaji i po vrtoglavih šest hiljada evra, prenosi Daily Mail.

Cena karata je više od deset puta veća od ulaznica s najvećom nominalnom vrednošću koje se kreću od 75 evra do 420 evra. Ovo su prvi evropski nastupi pevačice od 2016. godine, a datumi koncerata su: 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30. i 31. avgust. I dok Adel možemo da pogledamo u Nemačkoj, Širan u avgustu dolazi u Srbiju, gde će zapevati na beogradskom Ušću.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir Piksi se obraća naciji pred Euro