SRPKINJA SVE ZAUSTAVILA U SEN TROPEU: Svima "bode oči" detalj koji nosi u rukama, košta 3.500 EVRA i definicija je LUKSUZA (FOTO)
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

STIL

SRPKINJA SVE ZAUSTAVILA U SEN TROPEU: Svima "bode oči" detalj koji nosi u rukama, košta 3.500 EVRA i definicija je LUKSUZA (FOTO)

Pop kultura -

Kada je definicija stila u pitanju, kod Tamare Kalinić nema greške. Već godinama vlada svetskom modnom scenom, dok se žene iz svih krajeva sveta trude da "pokupe" njene cake koje svaki stajling mogu da učine luksuznim.

Svi znaju da Tamara ne propušta nijednu reviju svetskih modnih brendova i glamurozne događaje, a ovoga puta se nalazi u Sen Tropeu.

Svetski poznata srpska influenserka vreme provodi sa verenikom Filipom, a njena najnovija fotka na Instagramu privukla je mnogo pažnje. Razlog je modna kombinacija koja je savršena za leto, a izgleda toliko ležerno i elegantno, da bi je svaka žena poželela - makar ako je suditi po komentarima.

Tamara je obukla košulju i šorts u bež boji, a ispod ovog kompleta nosila je običnu belu majicu. Stajling je upotpunila kožnim Hermes papučama. Ipak, svi su komentarisali torbu čuvenog brenda Miu Miu. Tamara je inače vlasnica najskupljih torbi na svetu. Poseduje modele koji vrede pravo bogatstvo, pa tako ima tašne čija cena dostiže vrtoglavih 20.000 evra.

Poslednji model koji je prikazala košta 3.500 evra. Reč je o torbi braon boje koji se uklapa u svaki autfit. Luksuzni brend postao je veoma popularan, a naročito zbog heklanih modela koji su ovog leta osvojili sve trendseterke. Prostranost, lakoća nošenja i vedre boje glavni su benefiti koji su osvojile mnoge poznate dame.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S.)

Bonus video:

00:26

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track