"KUĆA JE SMRDELA NA MOKRAĆU, SVE SE RASPADALO" Stravična ispovest Plejboj zečice: "A ne daj bože da se neka od nas razbolela..."
Foto: Profimedia

GODINAMA ŽIVELA U OZLOGLAŠENOJ VILI

"KUĆA JE SMRDELA NA MOKRAĆU, SVE SE RASPADALO" Stravična ispovest Plejboj zečice: "A ne daj bože da se neka od nas razbolela..."

Pop kultura -

Život u kultnoj, ali i ozloglašenoj Plejboj vili Hjua Hefnera nije bio baš idealan, tvrdi jedna od bivših "devojaka" pokojnog medijskog mogula.

Holi Medison, devojka koja je bila u vezi sa "šefom Plejboja" čak sedam godina, podelila je priču o životu unutar slavne vile u svom podkastu "Girls Next Level" i otkrila mračnu stranu luksuza.

43-godišnja Holi ističe kako je živela u strahu da će je Hefner zameniti ako se slučajno razboli.

Holi Medison
Holi Medisonfoto: Profimedia

- Delila sam sobu s Hefom, ali nikad se nisam osećala kao da to zaista mogu. Nekoliko puta sam bila na operaciji pa nisam mogla da izađem te večeri... Živela sam u strahu od svoje zamene, odnosno, da će Hef dovesti neku drugu devojku koja će biti moja zamena - rekla je i dodala kako je Hefner čak dva puta doveo novu devojku u kuću iza njenih leđa, dok ona nije mogla da izađe s njim pred javnost, piše Mirror.

Rekla je da je, tokom oporavka od operacije ili bolesti, bila prisiljena da ostane u nekoj slobodnoj spavaćoj sobi, dok bi ostale novopridošle devojke bile u njenoj sobi, s njenim stvarima.

Kristal Heris, Hju Hefner
foto: Profimedia

Što se tiče kritike na račun Hjua Hefnera i njegovog načina života, poznata je ispovest Izabele St. Džejms, koja je prethodno otkrila javnosti sumornu stvarnost života u Plejboj vili u svojim memoarima iz 2006, "Bunny Tales".

- Svaka spavaća soba imala je neusklađene, nasumične komade nameštaja. Kao da je neko otišao u dobrotvornu prodavnicu polovnih stvari i kupio osnovne stvari za svaku sobu - napisala je.

- Dušeci na našim krevetima bili su odvratni, stari, izlizani i zamrljani. Posteljina takođe nije bila u najboljem stanju - istakla je.

Holi Medison
foto: Profimedia

Izabela je takođe tvrdila da je dvorac često smrdeo zbog Arčija, kućnog psa, koji je svuda obavljao nuždu.

- Sve u vili činilo se starim i ustajalim, a snažan vonj mokraće pridodao bi opštem mirisu raspadanja - sažela je svoje iskustvo.

Holi je počela da se zabavlja s Hefnerom dok je imala 21 godinu, i to nakon što ju je njegov lekar pozvao na jednu od ozloglašenih žurki u Plejboj vili. U emisiji "Secrets of Playboy", priznala je da ju je u kuću privukla činjenica da će "stalno biti u centru pažnje". Uprkos tome što je Hefner, koji je tada bio u srednjim pedesetim, nije fizički privlačio, priznala je da ga je "smatrala vrlo šarmantnim".

Hju Hefner, Plejboj vila
foto: BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, manekenka i treća supruga pokojnog osnivača i šefa Plejboja, Kristal Hefner, imala je takođe 21 godinu kad ga je upoznala. U braku su bili od decembra 2012, pa sve do njegove smrti u septembru 2017. Upoznali su se, a gde drugde, nego u vili Plejboj na žurki za Noć veštica, koja je poznata po spisku gostiju na kom je mnogo zvezda i oskudno odevenih modela.

Naime, kad je bio u rezidenciji, odredio bi policijski čas u 18 sati, obezbeđujući tako da njegova mlada žena bude kod kuće kako bi s njim večerala (uvek pileća supa s krem-sirom i krekerima) i gledala njegove omiljene filmove. Zatim, kad padne mrak, očekivalo se da će učestvovati u grupnom seksu po kojem je Hefner bio poznat.

Hju Hefner i Kristal Hefner
Hju Hefner i Kristal Hefnerfoto: Allstar Picture Library / Alamy / Profimedia

- Bilo je neprijatno. Ne znam koliko je ljudi odjednom bilo u našoj spavaćoj sobi, ali bilo ih je puno. Prilično loše. Niko zapravo nije želeo da bude tamo, ali mislim da je Hef u svojoj glavi još uvek mislio da je u svojim 40-im, a te noći, ljudi, vila, učvrstili su tu ideju. Osećao je da još uvek može - govori Kristal. Tu su bili i poznati "Sunday Fundays" kada bi se 200 mladih žena spustilo u Plejboj vilu. Osamdesetogodišnjak bi uzeo toliko vijagre da je od toga izgubio sluh (poznata nuspojava leka).

(Kurir.rs/ Mirror/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track